Pensionskasse holder rejsegilde på stort boligprojekt i Kalundborg

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, har sammen med totalentreprenøren, 5E Byg, afholdt rejsegilde for de 97 boliger i Munkesøhuse i Kalundborg.

AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Byggeriet af AP Ejendommes kommende boliger, Munkesøhuse, i Klosterparken i Kalundborg har ramt toppen. Pensionsselskabet har sammen med totalentreprenøren, 5E Byg, netop holdt rejsegilde for projektet, der består af i alt 97 boliger. Det skriver AP Ejendomme i en pressemeddelelse.

Boligerne er tegnet af Arkitema, og de bliver alle certificeret med Svanemærket. Størrelsesmæssigt vil de variere mellem 50 og 116 kvadratmeter, og de bliver fordelt på syv punkthuse med et samler etageareal på cirka 8.800 kvadratmeter.

Alle boliger får altaner eller terrasse med udsigt over Klosterparken. Ligesom flere af boligerne har udsigt til vandet. I trappeopgangene bliver tidligere stengærder fra området brugt i knust form som et historisk tiltag.

– De kommende lejere kommer til at bo i nogle topmoderne boliger, der appellerer til mange forskellige borgere. Med sin centrale placering i Kalundborg har det været særdeles vigtigt for os, at boligerne passer godt ind i området. Selvom vi endnu har et stykke til det færdige produkt, så kan vi allerede tydeligt se, at 5E Byg har fanget de tanker, som vi og Arkitema fra start har haft for projektet, udtaler administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Han glæder sig over, at projektet forløber, som det skal efter, at der i oktober sidste år blev taget første spadestik til projektet.

Selvom der endnu er lidt tid til, at boligerne er klar til indflytning, så oplever AP Ejendomme allerede nu en stor interesse for de 97 boliger.

– Kalundborg Kommune er inde i en rivende udvikling, hvor der bliver tiltrukket nye virksomheder og uddannelsesinstitutioner, og vi er glade for, at vi kan bidrage med nye og moderne boliger til området. Vi kan allerede nu tydeligt mærke, at der er en stor interesse for boligerne. Det bekræfter os i, at Munkesøhuse er en rigtig god investering for os. Nu ser vi frem til, at området står endeligt opført, hvilket vi forventer, at det gør i slutningen af foråret næste år, siger Peter Olsson.

Hos totalentreprenøren 5E Byg er der også stor tilfredshed med, at der er blevet holdt rejsegilde for AP Ejendommes boliger i Kalundborg.

– Byggeriet kører efter planen, og vi er stolte over, at vi endnu engang kan være med til at stå for realiseringen af boliger fra AP Ejendomme. Nu ser vi frem til det videre arbejde med de 97 Kalundborg-boliger, så vi om under et år kan aflevere boligerne til AP Ejendomme, siger Torben Nielsen, teknisk direktør i 5E Byg.