Plantorama køber Korsbakkes Planteskole. Foto: PR.
Plantorama køber Korsbakkes Planteskole. Foto: PR.

Korsbakkes Planteskoles historie går helt tilbage til 1935, hvor familien Rasmussen drev planteskolen med produktion og salg.

I 1984 startede Steen sin læretid hos Rasmussen, og i 1999 købte Steen og John Korsbakke virksomheden på forpagtet jord. Pladsen blev for trang, så i marts 2010 åbnede familien Korsbakke et nyt og moderne havecenter på F. L. Smidths Vej i Silkeborg.

Steen Korsbakke overtog Johns andel i 2014 og har drevet planteskolen indtil nu, hvor den er blevet opkøbt af Plantorama. Det skriver sidstnævnte i en pressemeddelelse.

– Tanken var ikke at sælge nu, men på høflig forespørgsel fra Peter Vang Christensen, og deraf efterfølgende egne modne overvejelser, besluttede jeg, at tiden nok alligevel var kommet til at overdrage virksomheden til nye kræfter, og da jeg finder Plantoramas faglige profil og koncept som værende absolut interessante til at videreføre Korsbakkes Planteskole, valgte vi at indgå i forhandlinger, fortæller Steen Korsbakke.

Plantorama ejes og drives i dag af sjette generation i familien, administrerende direktør Peter Vang Christensen.

– Det er os en glæde at komme til Silkeborg med Plantoramas oplevelseskoncept, En Oase af Liv. Vi vil gøre os umage for at videreføre de stolte traditioner, som familien Korsbakke har stået for inden for kvalitet, service og oplevelser for gæsterne, udtaler Peter Vang Christensen.

Plantorama overtager Korsbakkes Planteskole den 1. oktober 2023.