GMB Ejendomme vil sælge nybygget hovedsæde for 55 millioner

Ejendomsmatador René Birchs GMB Ejendomme sætter sit nybyggede hovedsæde på Mads Clausens Vej i Silkeborg til salg for 55 millioner kroner.

Ifølge Midtjyllands Avis har René Birchs GMB Ejendomme sat selskabets nybyggede domicil i Silkeborg til salg hos Nordicals for 55 millioner kroner.

René Birch har været ramt af en nedtur, der har kostet flere konkurser.

I den forbindelse har han tidligere over for Midtjyllands Avis understreget, at man sætter alt ind for at sikre koncernens fremtid.

– Der er ingen hellige køer i den her proces. Det er kun koncernens overlevelse, som har fokus nu, har René Birch tidligere udtalt til Midtjyllands Avis.

Læs også: Fodboldklub køber ejendom af bank

Arkitema har tegnet det knap 4.040 kvadratmeter store domicil, der ligger på en 3.400 kvadratmeter store grund på Mads Clausens Vej 10.

Ifølge Nordicals har ejendommen allerede tiltrukket opmærksomhed fra potentielle købere, og interessen forventes kun at stige.

– Vi havde flere henvendelser om ejendommen, selv før den blev sat offentligt til salg. Vi forventer en bred interesse, da dette er så unik en ejendom. Der vil være mange, som kigger efter ejendommen, udtaler associeret partner og erhvervsmægler hos Nordicals Silkeborg, Mads Faber.

Den store interesse stammer især fra det faktum, at det er en moderne og fremtidssikret domicil, lyder det fra erhvervsmæglerne.

Læs også: Prognose: Faldende befolkningstilvækst i Silkeborg

– Det er en ejendom, der lever op til nutidens moderne krav. GMB har brugt mange ressourcer på, at medarbejder skal kunne trives her. Derfor vil den også være en god brugerejendom i mange år frem og en god investering i fremtiden, udtaler Mads Faber.

Ejendommen rummer 1.485 kvadratmeter kontorer, kantine, konference- og møderum fordelt på tre plan. Dertil kommer 850 kvadratmeter showroom, lager og aktivitetsrum eller værksted med med vaskehal

Desuden er 1.680 kvadrameter underetage indrettet med parkeringskælder og lager samt knap 400 kvadratmeter til blandt andet fitness. Endeligt er der etableret et 16 kvadratmeter store orangeri i forbindelse med en tagterrasse.

Artiklen er opdateret den 25. april, klokken 19.20 med kommentarer fra Nordicals.