Power åbner enorm butik i Rosengårdcentret i Odense.
Power åbner enorm butik i Rosengårdcentret i Odense.

Power satser stort på Rosengårdcentret. Således åbner elektronikkæden i efteråret Danmarks største elektronik- og hvidevarebutik i Danmark målt på størrelse og omsætning.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra tyske ECE, der ejer butikscentret i det sydøstlige Odense.

Der er fra ECEs side investeret over 100 millioner kroner i ombygningen og opgraderingen af lilla indgang, som fra efteråret også bliver indgang til den nye Power, som vil brede sig over 5.500 kvadratmeter inde i centret. Til sammenligning er den nuværende butik 2.000 kvadratmeter stor.

– Jeg lyver ikke, når jeg siger, at det her bliver den største satsning i Powers historie. Vi får en kæmpe butik, som kræver over 80 medarbejdere, og hvor vi forventer en årlig omsætning på mindst 350 millioner kroner eksklusive moms, udtaler Jesper Boysen administrerende direktør i Power.

Rosengårdcentret har over 150 butikker og spisesteder samt en biograf. Odense Letbane stopper ved centret, som desuden har 3.000 parkeringspladser.

Centrets samlede areal er 144.000 kvadratmeter, hvoraf 100.000 kvadratmeter er butikker. Det gør Rosengårdcentret til Danmarks største målt på areal og antal butikker.

– Vi har altid fokus på, hvordan vi kan bidrage til at spille Odense stærkere. Og at en gigant som Power vælger Odense som stedet, deres største butik skal ligge, er et skulderklap til byen – og naturligvis også til Rosengårdcentret. Vi tror fuldt og fast på den vedvarende succes med fysiske markedspladser som en hjørnesten i detaillandskabet, og det sætter denne satsning en stor streg under, udtaler Casper Bach Andersen, administrerende direktør i ECE Danmark/Rosengårdcentret.

Efter planen åbner den nye Power til efteråret.