Silvan har åbnet en ny citybutik i Amagerbankens gamle lokaler på Amagerbrogade. Foto: PR.
Silvan har åbnet en ny citybutik i Amagerbankens gamle lokaler på Amagerbrogade. Foto: PR.

Den bevaringsværdige bygning på Amagerbrogade 25, som tidligere husede Amagerbanken, lægger nu adresse til en 700 kvadratmeter stor Silvan-butik. Det skriver byggemarkedskæden i en pressemeddelelse.

– Det skal være nemt at kaste sig ud i gør-det-selv projekter i hjemmet – også når man bor på i byen. I den nye Silvan på Amagerbrogade kan vores kunder få en moderne byggemarkedsoplevelse centralt i byen, udtaler Klaus Dolmer der er administrerende direktør hos Silvan.

Den nye butik på Amagerbrogade er en af Silvans i alt fem såkaldte citybutikker, der findes i og omkring landets største byer.

LÆS OGSÅ: DE FLYTTER IND I OMDISKUTERET BYGNING PÅ AMAGERBROGADE

Ifølge Klaus Dolmer har kunderne taget konceptet til sig, og derfor er det flere lignende butikker på tegnebrættet.

– Vi er godt i gang med at etablere flere butikker særligt ved de større danske byer, og hver gang vi slår dørene op til en ny citybutik, bliver vi virkelig imponerede over, hvor godt folk tager imod os. Vi har arbejdet benhårdt for at skabe et flot og inspirerende resultat, og derfor har vi også glædet os enormt meget til at byde folk velkommen i den nye butik på Amagerbrogade, siger Klaus Dolmer.

Butikken er placeret på Amagerbrogade 25 og har åben fra klokken 9-19 på hverdage og fra klokken 9-18 på lørdage og søndage.