Stifter af Madklubben Anders Aagaard (til venstre) og direktør i Skou Gruppen, Martin Skou Heidemann i Tordenskjoldsgade. Foto: Skou Gruppen.
Stifter af Madklubben Anders Aagaard (til venstre) og direktør i Skou Gruppen, Martin Skou Heidemann i Tordenskjoldsgade. Foto: Skou Gruppen.

Madklubben åbner en restaurant på Tordenskjoldsgade 19 i det indre København. Og det er Skou Gruppen, der skal bygge det nye spisested op fra bunden i en totalentreprise. Det oplyser den nordsjællandske entreprenørvirksomhed i en pressemeddelelse.

– Der har længe ligget en fotobutik, og nu gør vi lokalerne klar til det nye formål. Vi etablerer vægge og hygiejnegulve og trækker installationer til køkken- og toiletfaciliteter. Vi sætter lydreducerende lofter op, som passer til kravene for støj. Udvendigt kommer der nye vinduer samt ny hoveddør og trappesten, så stedet bliver indbydende at se på fra gaden, siger Martin Skou Heidemann, direktør i Skou Gruppen, i meddelelsen.

Facaden får et løft, når Skou Gruppen fjerner den gamle facademalingen, pudser muren op og maler på ny i den oprindelige grå farve.

– Tordenskjoldsgade er jo en del af det gamle København, et område med masser af kultur og sjæl. Det er desuden en rigtig flot bygning i klassisk pariserstil. Bygningen og især hjørnet, hvor Madklubben flytter ind, har dog længe trængt til en kærlig hånd. Det giver vi den nu, så den igen bliver smuk at se på, siger Anders Aagaard, der er stifter af Madklubben og direktør, i meddelelsen.

Madklubben åbner efter planen i de nye lokaler i 2023.