Tetriis bygger endnu et seniorbofællesskab i Holbæk

For få måneder siden flyttede beboerne ind i bofællesskabet Viggohaven i Holbæk. Nu er endnu et nyt bofællesskab på vej i byen.

Tretriis bygger endnu et bofællesskab i Holbæk. Det oplyser ejendomsudvikleren i en pressemeddelelse.

Det nye byggeri på Rønnebærvænget 3 er allerede godt i gang, og søndag den 10. december starter den officielle udlejningsstart på de nye boliger.

I weekenden blev der tyvstartet og afholdt åbent hus for særligt inviterede følgere af projektet. Og om små fjorten dage bliver der inviteret til åbent hus for alle, skriver Tetriis.

Christianhaven er det ottende i rækken under boligkonceptet Agorahaverne, som er landsdækkende boligfællesskaber for voksne (50+) uden hjemmeboende børn. Og det er det andet bofællesskab i Holbæk, hvor Tetriis allerede har opført Viggohaven med 62 boliger.

Tetriis står bag seniobofællesskabet Christianhaven i Holbæk. Foto: PR.
Tetriis står bag seniobofællesskabet Christianhaven i Holbæk. Foto: PR.

– Boligerne i Viggohaven blev revet væk, så vi glæder os til at starte udlejning af endnu en ny boligejendom for voksne (50+) uden hjemmeboende børn i Holbæk, udtaler William Kanta, direktør i Tetriis.

– Med Agorahaverne ønsker vi at skabe unikke fællesskaber, hvor man kender sin nabo og kan deltage i sociale aktiviteter, der hvor man bor. Rammen er det 1.000 kvadratmeter store, grønne overdækkede atrium, hvor der både er hyggekroge, terrasser og orangeri. Konkret ønsker vi at give vores lejere mulighed for at skabe nye venskaber og historier og føle sig som del af et fællesskab, og vi har dygtige fællesskabsværter ansat til at hjælpe aktiviteterne i gang, udtaler han.

Det nye projekt består af 85 to- og treværelses lejeboliger omkring en atriumhave og en række fællesfaciliteter. Alle boliger har egen altan eller terrasse.