Spaden i jorden til nyt seniorbofællesskab i Svinninge

Et nyt seniorbofællesskab med 40 boliger er på vej i et nyt bykvarter i stationsbyen Svinninge i Holbæk Kommune. Projektet opføres af Kabi Entreprise.

I dag blev spaden stukket i jorden og til et nyt seniorbofællesskab i Svinninge. Bofællesskabet kommer til at bestå af 40 boliger i et og halvandet plan på mellem 65 og 112 kvadratmeter. Der kommer både to-, tre- og fire-rums boliger.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Boligselskabet Sjælland (BOSJ).

– Med vores nye seniorbofællesskab gør vi os attraktive over for oplandets mange seniorer, der typisk bor i større ejerboliger, der ikke længere modsvarer deres behov, udtaler bolig- og projektudvikler Tommy Novland fra Boligselskabet Sjælland.

– Seniorbofællesskabet vil således, udover at dække behovet for seniorerne, frigøre ejerboliger til familier, som kan understøtte byens skoler og institutioner.

Læs også: Alment boligprojekt til over 190 millioner er godkendt

BOSJ opfører seniorbofællesskabet efter principperne i den delegerede bygherremodel sammen med udvikleren Morten Kjær Jakobsen fra Landlyst Syd. Projektet er tegnet af 2T Arkitekt og Ingeniør.

Bofællesskabet forventes at stå færdig i sensommeren 2025.

Det kommende bofællesskab opføres i totalentreprise af Kabi Entreprise. Den samlede anskaffelsessum for projektet lyder på 86,6 millioner kroner.

Læs mere om projektet og se priserne på de kommende boliger her.