Nicklas Bendtner sætter stort hus i Hørsholm til salg med nedsat pris. Foto: Boliga.
Nicklas Bendtner sætter stort hus i Hørsholm til salg med nedsat pris. Foto: Boliga.
AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

På Kirsebærvej 8 i Hørsholm har den tidligere danske fodboldstjerne Nicklas Bendtner sat sin store landejendom til salg.

Det skriver Boliga.

Det er ikke første gang, at Nicklas Bendtner prøver at sælge sit palæ i Hørsholm. I april blev det sat på markedet til intet mindre end 35 millioner kroner, men huset blev taget af kort efter.

Nu prøver han igen her i juli, og prisen lyder på 33 millioner kroner. Den tidligere landsholdsstjerne har altså barberet 2 millioner kroner af prisen.

Men det gør måske ikke så meget. Bendtner købte palæet tilbage i 2020 for 12,9 millioner kroner.

Huset er sat til salg hos ejendomsmægleren Lützau.

“Bygningen er belagt med stråtag som resten af grundens bygninger og skaber en smuk harmoni og sammenhørighed hele matriklen igennem”, skriver mægleren om huset.

“Oplevelsen af høj kvalitet og ikke mindst højt til loftet bekræftes, når man træder ind i hovedhusets imponerende hall, hvor den flotte pejs og de høje træpaneler fuldender førstehåndsindtrykket”, lyder det videre.

Boligen byder på en 22.071 kvadratmeter stor grund i 2970 Hørsholm. Villaen er bygget i 1934 og fordeler sine 274 kvadratmeter på ni værelser.

Ifølge Boliga er denne type bolig i Hørsholm i gennemsnit udbudt til salg i 75 dage, og der gives i gennemsnit 4,4 procent i prisrabat i området.

Se Bendtners bolig her.