Stark udvider i Hørsholm

Stark udvider sin tømmerhandel i Hørsholm med en ny hal og nyt udeareal på 7.000 kvadratmeter. Nyt byggecenter på Sjælland er desuden på vej.

I februar 2020 slog Stark Hørsholm dørene op til en helt ny tømmerhandel. Allerede nu står forretningen over for en omfattende udvidelse, fremgår det af en pressemeddelelse.

Der skal bygges en ny trælasthal og en ny drive-in-hal med materialer til murere, entreprenører, kloakmestre og tømrere.

– Når det hele står klar, kan vi tilbyde kunderne en markant større forretning og et endnu bredere udvalg. Det gælder alt fra beklædning, isenkram, el-værktøj, fliser og gulve til haveprodukter, maling og udlejning. Vores ambition er at give vores kunder en endnu bedre oplevelse, når de besøger os, udtaler Lasse Frederiksen, regionsdirektør i Stark.

Læs også: Hørsholm takker nej til rådhusprojekt

Stark udvider også med et udeareal på 3.500 kvadratmeter, der blandt andet skal bruges som drive-in-areal og gøre det lettere for kunderne at komme rundt i forretningen.

Byggeriet starter op den 1. marts 2024 og forventes at stå færdigt i det tidlige efterår.

Senere på året udvider Stark antallet af forretninger, når virksomheden åbner et 9.500 kvadratmeter stort byggecenter i Næstved.