Hørsholm Ny Idrætspark. Illustration fra projektmaterialet.
Hørsholm Ny Idrætspark. Illustration fra projektmaterialet.

I marts 2024 besluttede politikerne i kommunalbestyrelsen i Hørsholm at arbejde videre med “Hørsholm Ny Idrætspark”, men nu har de lokale erhvervsfolk, der står bag projektet til gengæld besluttet at droppe det.

Det skriver SN.dk.

Ifølge avisen er det især vedvarende modstand fra Venstre, der har fået de kendte erhvervsfolk til at droppe projektet.

– Det var tænkt som en gave til byen. Men med den dysfunktionelle kommunalbestyrelse, vi har nu, er vi hele tiden blevet mødt med dagsordener, der ikke handler om projektet. Det orker vi ikke, siger Finn Rosenthal, der er nytiltrådt direktør i Rungsted Ishockey samt bestyrelsesmedlem i og medejer af Paradis Is, til SN.dk.

Han stod bag projektet sammen med den kendte ejendomsudvikler Ib Henrik Rønje samt indehaver af Aabrink Management, Karsten Aabrink, der er forhenværende ishockeyspiller og tidligere medinvestor og direktør i FC København.

Gruppeformand for Venstre, Ann Lindhardt, erkender over for SN.dk, at partiet har påpeget fejl og mangler ved projektet, men hun undrer sig over, at erhvervsfolkene dropper projektet nu, hvor kommunens administration er ved at undersøge det nærmere.

– Det ligner mere en strategisk afledning for at dække over manglende politisk opbakning til et projekt, der for nuværende er uladsiggørligt, siger hun til SN.dk.

Projektet omfattede 240 ungdomsboliger, et kontorhotel, en sportscafé, et fitnesscenter, samt auditorium, mødefaciliteter, et parkeringshus og en ny skøjtehal til 150 millioner kroner.