Troels Tvedebrink er ny afdelingschef i DEAS byggetekniske rådgivning

Troels Tvedebrink tiltræder i dag som afdelingschef i DEAS byggetekniske rådgivning. Han får ansvaret for projektafdelingen i Aarhus og Aalborg.

DEAS oplyser i en pressemeddelelse, at Troels Tvedebrink i dag starter som ny afdelingschef i DEAS byggetekniske rådgivning. Han får ansvaret for projektafdelingen i Aarhus og Aalborg.

– Det er en fornøjelse at få Troels med ombord. Vi har mange projekter i gang i øjeblikket på vegne af vores investorer, og Troels kommer med en indgående indsigt i byggebranchen og i at arbejde med projekter. Det vil vi uden tvivl få stor glæde af, siger Thomas Fog, Chief Real Estate Officer i DEAS Group, i meddelelsen.

Troels har ifølge DEAS en bred erfaring inden for byggesektoren, hvor han har været beskæftiget siden 2004 og har varetaget mange komplicerede byggerier og moderniseringer. Han er uddannet bygningskonstruktør og kommer fra en stilling som teamleder hos Arkitema. Han har tidligere været hos blandt andet Link arkitektur og Cebra.

Han vil referere til Per Thomassen, der netop er tiltrådt som Senior Director for Facility Management og Byggeteknisk Rådgivning i Vest.

Projektafdelingen i Aarhus og Aalborg arbejder med nybyggeri, gennemførelse af vedligeholdelsesprojekter og moderniseringer.

DEAS mere end 80 specialister inden for byggeri varetager over 1.000 byggesager årligt på vegne af både institutionelle og private ejendomsinvestorer samt andelsbolig- og ejerforeninger.