Unik villa i Vordingborg er sat til salg

På Klitrosevej i Vordingborg er en unik bolig netop sat til salg. Huset er opført som en 12-kant med en rund atriumgård i midten.

AnnonceTilmeld nyhedsbrevet fra Dansk Byudvikling

Lige ud til vandet ligger denne unikke villa i Vordingborg. Boligen er opført som en 12-kant med en rund atriumgård i midten, hvor der endda er en speciallavet glaskuppel.

Huset er netop blevet sat for til salg 4,5 millioner kroner hos EDC Poul Erik Bech i Vordingborg.

Det skriver Boliga.

Denne unikke bolig tilbyder masser af lys, en fantastisk udsigt og mange hjørner og kroge, lyder det i salgsopstillingen fra ejendomsmægleren.

“Her er tale om et unikum og en herlig symfoni af luksus og gennemførte detaljer, som får selv de meste kræsne tænder til at løbe i vand. Huset er opført som en 12-kant med rund atriumgård i midten, hvor sælger efterfølgende har fået speciel lavet en glaskuppel”, skriver EDC Poul Erik Bech Vordingborg.

Villaen er bygget i 1972 og fordeler sine 140 kvadratmeter på otte værelser. Den ligger på en 4.122 kvadratmeter stor grund på Klitrosevej 9.

“Det specielle er den lille grun­de­jer­for­e­ning med blot 13 parceller som deler strandgrund, badebro, fællesarealer med legeplads og boldbaner samt masser af hyggelige stunder. Det sætter den berømte prik over i’et”, skriver EDC Poul Erik Bech Vordingborg.

Ifølge Boliga er villaer i dette område i gennemsnit udbudt til salg i 116,5 dage, og der gives i gennemsnit 4,9 procent i prisrabat i området.

De nuværende ejere af huset på Klitrosevej 9 købte ejendommen i 2002 for 2,5 millioner kroner.