Lidl åbner sin første butik på Møn

Om et par uger åbner Lidl en ny butik i Stege. Det er kædens første butik på Møn, men butikschefen har masser af erfaring fra branchen.

Torsdag den 15. februar åbner Lidl åbner sin nye butik på Vasen 2 i Stege. Det skriver dagligvarekæden i en pressemeddelelse.

I front for butikkens ansatte står butikschef Martin Thomsen på 32 år, som har været i dagligvarebranchen siden han var 15 år gammel.

Martin Thomsen steg hurtigt i graderne, og blev allerede tre år efter udnævnt til butikschef for første gang. Senest har han styret Lidl Solrød og samtidig vikarieret som butikschef i Lidl Nakskov.

LÆS OGSÅ: DISSE DANSKE BYER VOKSER MEST

– Mine kolleger og jeg er alle meget spændte på at præsentere vores nye flotte butik for de lokale, mønboerne og alle, der kommer forbi byen på gennemrejse eller ferie. Med os tager vi vores velrenommerede butikskoncept, som ikke er set før på Møn. Herunder vores spændende landetemaer fra hele verden og selvfølgelig vores uovertrufne bakeoff-udvalg og frugt- og grøntafdeling, som får leverancer hver dag, udtaler Martin Thomsen.

Butikken bliver ikke alene Møns første Lidl-butik. Den bliver også øens første dagligvarebutik uden tobak- og nikotinprodukter på hylderne.

Butikken har åbent alle dage fra klokken 7-21.30.