Wihlborgs køber ejendom på Lersø Parkallé i København. Foto: PR.
Wihlborgs køber ejendom på Lersø Parkallé i København. Foto: PR.

Svenske Wihlborgs køber endnu engang op i hovedstaden. Selskabet har købt en ejendom på Lersø Parkalle 107 i København for 54 millioner kroner. Inden længe igangsættes arbejdet med at opgradere ejendommen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Wihlborgs overtager nemlig den 3.600 kvadratmeter store kontorejendom den 1. juli.

Ejendommen ligger i tilknytning til Wihlborgs naboejendom på Lersø Parkalle 103-105. Ulrika Hallengren, der er administrerende direktør i Wihlborgs, glæder sig i pressemeddelelsen over, at Wihlborgs får gode forudsætninger for at planlægge den fortsatte udvikling af ejendommen.

– Der er stor efterspørgsel på funktionelle kontorer nær midtbyen, som vi er opsatte på at kunne imødekomme, siger Ulrika Hallengren.

Bispebjerg Hospital (børne- og ungdomspsykiatrien) råder i dag over 1.100 kvadratmeter i bygningen. Derudover er et kontorhotel, der vil forlade sine lokaler i den nærmeste fremtid, aktuelt blandt lejerne.

Når kontorhotellet har forladt ejendommen, går Wihlborgs i gang med en renovering af lokalerne med henblik på at kunne tilbyde nye lejere fleksible kontorlokaler og forbedre ejendommens drift og energimærkning.

Sælgerne er ifølge de offentlige registre et par velkendte navne i det danske erhvervsliv. Ifølge tingbogen ejes ejendommen nemlig af et selskab, der har advokat Jan Leth Christensen og stifter af natklubkoncernen Rekom, Adam Falbert, i ejerkredsen. Selskabet købte i september 2018 ejendommen for 48,5 millioner kroner.