1927 Estate sælger 32 lejligheder i Blomsterhaven i Aarhus til SØM Ejendomme. Foto: PR.
1927 Estate sælger 32 lejligheder i Blomsterhaven i Aarhus til SØM Ejendomme. Foto: PR.

Det er ikke mere end tre uger siden, at 1927 Estate kunne offentliggøre salget af 72 lejligheder i Blomsterhaven ved Aarhus. Nu offentliggør ejendomsselskabet i en pressemeddelelse endnu en transaktion i samme bydel. Denne gang er det investeringsselskabet SØM Ejendomme, som overtager 32 lejligheder fuldt udlejet og i drift. Det er Engel & Völkers Commercial i Aarhus, der har formidlet handlen, skriver 1927 Estate.

– Med det aktuelle marked in mente kræver det både empati og konstruktiv tilgang af alle parter i en handel for at få enderne samlet. Det er på den baggrund særdeles tilfredsstillende, at transaktionen kunne gennemføres, udtaler direktør og partner Jan Hougaard, Engel & Völkers Commercial, Aarhus.

Der er tale om boligerne beliggende på Honningvænget 160, hvor der foruden de 32 lejligheder også er opført et supermarked i stueetagen. Beboelsen udgør i alt 1.330 kvadratmeter fordelt på størrelserne 31-64 kvadratmeter, hvor alle har adgang til fælles tagterrasse, ligesom mange af beboerne har udgang til private terrasser med udsigt over Aarhus og Tilst.

– Vi er glade for at sætte vores signatur på handlen med SØM Ejendomme, som overtager en ejendom, hvor vi har udviklet en hybrid mellem vores populære Micro Living-boliger og funktionsoptimerede 2-værelses lejligheder. At ejendommen blev fuldt udlejet i forbindelse med opførslen af projektet vidner også om, at vores store fokus på at imødekomme målgruppens behov giver pote, udtaler administrerende direktør i 1927 Estate, Søren Hampen Kristensen.

SØM har formidlet investeringer for over 800 millioner kroner og medinvesterer altid i egne udbud.

– Vi er både glade og stolte over det har kunnet lade sig gøre at lave en attraktiv handel i dette marked. Det kræver både samarbejdsvillighed og en pragmatisk tilgang fra køber og sælgers side, hvilket har været tilfældet her. Både SØM og vores investorer ser enormt meget frem til at overtage ejendommen, der ikke blot fremstår yderst flot, men tilmed er fuldt udlejet. Dermed er både SØM, vores investorer og vores lejere glade – og det er det vi lever af, siger investeringsdirektør og partner Michael Hartung Mortensen.