Kontorejendommen på Europaplads i Aarhus er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects.
Kontorejendommen på Europaplads i Aarhus er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects.

Efter syv år på Åboulevarden er Poul Schmith/Kammeradvokaten flyttet til et nyt domicil på Europaplads.

Advokatvirksomheden rykkede ind i de nybyggede kontorlokaler den 22. januar, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Der er sket meget, siden vi for syv år siden åbnede kontor på Åboulevarden 49 med kun fire ansatte og nogle få skriveborde. I dag er vi 160 i alt, og det er blevet tid til at flytte videre, udtaler administrerende direktør Jens Bødtcher-Hansen fra Poul Schmith/Kammeradvokaten.

Hidtil har medarbejderne i Aarhus været spredt ud over flere lokationer, oplyser partner Mikkel Winther Løgsted, som har været med i opbygningen af forretningen i Aarhus siden 2016.

– Vi har siden 2016 oplevet en stigende efterspørgsel på vores bistand fra både eksisterende og nye kunder i det jyske, hvilket har resulteret i en solid vækst, blandt andet også som følge af at flere gode kræfter er kommet ombord, udtaler Mikkel Winther.

Poul Schmith/Kammeradvokaten deler Europaplads 8 med Nykredit og Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma.

De to private investorer Finn Bach Petersen og Poul Kristiansen står bag det otte etager høje kontorprojekt på Europaplads, men i sommeren 2021 blev det solgt til Danica for 750 millioner kroner.

Den 18.800 kvadratmeter store kontorejendom er opført i totalentreprise af Raundahl & Moesby, mens det er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects og projekteret af Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma i samarbejde med Luplau & Poulsen Arkitekter.

Bygningen forventes at blive DGNB Guld-certificeret.