Alle lejligheder i Godsbanehuset i Aarhus udlejet i lyntempo

De 76 lejligheder i Godsbanehuset i hjertet af Aarhus, er blevet fuldt udlejet på rekordtid. EDC Projekt Poul Erik Bech har stået for udlejningen.

Godsbanehuset er tegnet af C.F. Møller med A. Enggaard som entreprenør. Projektudviklingen er håndteret af Søren Leth Pedersen gennem selskabet Jysk Kapitalpartner, som han stiftede, efter han stoppede som direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus ultimo 2020.

Søren Leth Pedersen ejer desuden 25 projektet, og han glæder sig over, at de røde lamper kan tændes efter få måneder.

– Vi er selvfølgelig enormt tilfredse med den hurtige udlejning, hvor vi allerede efter blot 2½ måned kan melde alle lejligheder fuldt udlejet. Vi vidste, at vi havde et godt projekt tilpasset til relevante målgrupper med velindrettede lejligheder i høj kvalitet og fokus på de små detaljer, men vi er alligevel overrasket over at få lukket alle boligerne så hurtigt. Det er vi meget tilfredse med, udtaler han i en pressemeddelelse fra EDC Projekt Poul Erik Bech, som har står for udlejningen.

Esben Mols Kabell og Anders Grønborg står som bærende investorer i projektet. De solgte for et par år siden Lasertryk, som de stiftede 1999, og som i dag er Nordens største trykkeri.

Boligprojektet ligger på Dirch Passers Gade og Søren Frichs Vej, og boligerne varierer i størrelser på mellem 39 og 128 kvadratmeter. De har mellem et og fem værelser, og til projektet hører 33 parkeringspladser. Godsbanehuset står indflytningsklar den 1. juli 2022, så alle udlejninger er sket én måned før tid – og med altså blot 2½ måned på markedet.

– Godsbanehuset har været et yderst eftertragtet projekt blandt en meget bred målgruppe. Projektets ideelle placering i Aarhus K, hvor der er kort afstand til midtbyens faciliteter og gåafstand til mange grønne åndehuller, såsom den 15 kilometer lange asfalterede sti rundt om Brabrand søen, botanisk have og Den Gamle By, har især været udslagsgivende for efterspørgslen. Dertil har tilbagemeldingerne fra beboerne og snakken til fremvisningerne omhandlet de optimale planløsninger, der præger alle boligerne. Og så er den private altan i hvert lejemål en super bonus, udtaler Simone Sand projektansvarlig i EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus C.