Alvac Industry får nyt hovedkontor på Sletten

Alvac Industry bygger nyt domicil på Sletten i Holstebro. Virksomheden laver produktionsudstyr til vindmølleindustrien, og pladsen i de eksisterende lokaler slår ikke længere til.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer slår de 800 kvadratmeter på Nybovej i Holstebro ikke længere til for virksomheden Alvac Industry, som derfor til Sletten.

Her får virksomheden et nyt domicil på 2.500 kvadratmeter. Alvac Industry laver produktionsudstyr til vindmølleindustrien.

– De emner, vi producerer, bliver større, fordi møllevingerne bliver større og større, og det er derfor, at vi er nødsaget til at flytte. Vi har simpelthen brug for at få noget mere plads til at producere, lyder det fra Ole Mogensen, som er direktør i virksomheden, til Dagbladet Holstebro-Struer.

Det nye domicil skal bygges i totalentreprise af den lokale entreprenørvirksomhed Gråkjær.

Alvac Industry får nyt hovedkontor på Sletten i Holstebro.
Alvac Industry får nyt hovedkontor på Sletten i Holstebro.

Sletten ligger ved indfaldsvejen Viborgvej, og der ligger i forvejen adskillige virksomhedsdomiciler i området, der er blevet udviklet gennem de seneste årtier. I mellemtiden er Holstebro blevet koblet på motorvejsnettet.

– Det havde været smartere at ligge ude ved motorvejen, når man tænker på vores transporter og den slags. Når det så er sagt, så er Sletten også et rigtigt attraktivt sted for os, siger Ole Mogensen til Dagbladet Holstebro-Struer.

På Sletten får virksomheden desuden mulighed for at udvide med yderligere to haller på i alt 4.000 kvadratmeter, hvis det bliver nødvendigt. Alvac Industry forventer at byggeriet af det nye domicil sættes i gang i begyndelsen af foråret 2023, og det forventes at være færdigt til efteråret, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.