Halberg & Olsen sælger jord til 86 nye boliger i Holstebro

Halberg & Olsen har solgt en grund i Alstrup i Holstebro til udviklingsfirmaet Chrøis & Lund fra Silkeborg. Der skal bygges 86 rækkehuse.

Halberg & Olsen har netop solgt et jordstykke på omkring 5,6 hektar i Alstrup i Holstebros nordvestlige udkant til Chrøis & Lund.

Det skriver erhvervsmæglerfirmaet i en pressemeddelelse.

– Vi har hos Halberg & Olsen opbygget en unik ekspertise inden for udvikling af jord til tæt-lav bebyggelse, hvilket giver vores kunder tryghed ved køb og salg af jord gennem os, udtaler erhvervsmægler og partner Morten Olsen fra Halberg & Olsen.

Erhvervsmæglerfirmaet har gennem det seneste år solgt lokalplanlagte grunde til over 700 rækkehuse i hele landet med projekter i blandt andet Vejen, Middelfart, Billund, Kolding, Ullerslev, Ryslinge og Slagelse.

Virksomheden vil desuden i den nærmeste fremtid offentliggøre endnu flere spændende jordhandler, lyder det i meddelelsen.

– De seneste seks måneder siden rentestigningerne, har vi set en stigende efterspørgsel efter jord til både tæt-lav- og etagebebyggelse, og vi søger nu jord til salg for at imødekomme vores ventende købere, udtaler Morten Olsen.

På grunden mellem Nordre Ringvej og Alstrupvej i Alstrup skal der bygges 86 rækkehuse, som i henhold til lokalplanen for området med opføres i to etager. Chrøis & Lunds eget selskab, CL Bolig, står for udlejningen af boligerne i Holstebro.

Udviklingsfirmaet fra Silkeborg ejes af Henriette Chrøis og Thomas Lund. Virksomheden har specialiseret i udvikling udlejningsboliger af fabriksproducerede træelementer. Dermed kan boligerne opføres forholdsvist hurtigt og med fokus på bæredygtighed.

Udviklingsfirmaet har projekter i hele landet på sit cv. Blandt andet står Chrøis & Lund også bag Wedellsparken med 76 lejligheder i Tjørring ved Herning.