Anders Medin Feldbæk bliver ny direktør for Byggeri i Züblin

Anders Medin Feldbæk træder ind i direktionen for Züblin og indtager rollen som direktør for Byggeri i Byggeri Danmark under Subdivision Skandinavien. Den nye ledelse vil nu udrulle en ny forretningsstrategi med særligt fokus på nye projektsegmenter og en styrkelse af organisationen.

Med udnævnelsen af Anders Medin Feldbæk som direktør for Byggeri vil Züblin styrke den danske forretning og igen at skabe en tilfredsstillende byggevirksomhed i Danmark. Det skriver entreprenørvirksomheden i en pressemeddelelse.

Anders Medin Feldbæk og den øvrige ledelse vil udrulle en ny forretningsstrategi, der især vil fokusere på at udvide virksomhedens portefølje af mindre og mellemstore totalentrepriser inden for privat bolig-, kontor- og institutionsbyggeri, fremgår det således.

– Anders er med sit store kunde-, proces- og produktionsfokus den helt rette person til at løse opgaven i et i udfordret marked. Han har en dyb indsigt i byggebranchen og nyder allerede stor respekt i organisationen. Dermed har vi nu en samlet direktion, der står stærkt i forhold til at gennemføre den nødvendige turnaround og sikre Züblin A/S langsigtet succes i Danmark, udtaler bestyrelsesformand hos Züblin, Jens-Henrik Stilhoff Nicolaisen.

Anders Medin Feldbæk kommer fra en stilling som afdelingschef hos Züblin og har tidligere været projektchef hos blandt andet MT Højgaard, Hent og Nordstern. Han er 38 år og uddannet bygningskonstruktør fra Via University College i Horsens samt Msc. i Project Management fra Queensland University of Technology, Brisbane, Australien

– Jeg er både stolt og ydmyg omkring opgaven, og jeg ser frem til at løfte de strategiske, taktiske og operative udfordringer, som Züblin A/S står over for. Vores nye strategi omfatter tre faser – genopretning, konsolidering og vækst – og den er stærkt forankret både hos den tyske og skandinaviske ledelse samt virksomhedens medarbejdere i Danmark. Alle bakker op, og dermed er vi allerede godt på vej. For grundlæggende handler det, om at vi som organisation skal levere det, vi lover, hele vejen rundt, udtaler Anders Medin Feldbæk.

Den fremtidige direktion hos Züblin vil bestå af kommerciel direktør for Skandinavien Steen Hager Nielsen og direktør for Byggeri Anders Medin Feldbæk.