Antropolog, effektchef og partner hos Aart Architects, Johanne Mose Entwistle. Foto: PR.
Antropolog, effektchef og partner hos Aart Architects, Johanne Mose Entwistle. Foto: PR.

Johanne Mose Entwistle er per 1. maj udnævnt som ny partner hos Aart Architects. Udnævelsen sker som led i tegnestuens strategi om at blive den førende skandinaviske rådgiver indenfor effektbaseret arkitektur, lyder det i en pressemeddelelse.

– Vores arbejde med effekt og dokumentation af arkitekturens betydning er en af grundpillerne i vores forretning og strategi. Johanne har været med til at bygge det op, og har stået i spidsen for teamet og udviklingen af forretningsområdet. Derfor er det helt naturligt, at hun nu bliver partner, fortæller Anders Strange, som er CCO og medstifter af Aart.

Johanne Mose Entwistle er uddannet antropolog og er den første partner i Aart, som ikke har en arkitektbaggrund. Hun har tidligere været ansat hos blandt andet Alexandra Instituttet. Siden 2019 har hun været effektchef i Aart.

Hun har blandt andet stået i spidsen for udviklingen af værktøjet, Effektkompasset™, samt virksomhedens tilgang og metode til at sikre projekters værdiskabelse og dokumentere effekten af det byggede miljø, skriver Aart.

– Vores ambition er at skabe en fremsynet og divers arkitektvirksomhed, hvor flere fagligheder bidrager til projekterne. Vi oplever fortsat stigende efterspørgsel fra bygherrer på mange af de særlige ydelser, som Johanne har været en central drivkraft i udviklingen af – for eksempel at vi i dag har et værktøj og en metode, som kan hjælpe bygherrer med at imødekomme de nye taksonomikrav fra EU i forhold til at dokumentere projekters miljømæssige og sociale værdiskabelse, siger Anders Strange.

– Johanne er karakteriseret af en høj grad af professionalisme. Hun er tilmed en dygtig formidler og opbygger tillidsfulde relationer til både kunder, samarbejdspartnere og kolleger, slutter han.

Som partner bliver Johanne Mose Entwistle en del af arkitektvirksomheds afdeling for forretningsudvikling og salg, der ledes af Anders Strange. Her vil hun være ansvarlig for den fortsatte udvikling og udbredelse af Aarts effekttilgang – både i samarbejdet med kunderne og internt på Aarts seks kontorer på tværs af Skandinavien.

– Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med effektagendaen i Aart både internt og eksternt, og til fortsat at bidrage til at redefinere måden, vi taler om og arbejder med arkitekturen, som rummer et kæmpe potentiale til at forebygge mange af de samfundsudfordringer, vi står med i dag. Med min baggrund ser jeg arkitekturens potentialer fra et andet ståsted, og jeg tror på, at vi med kombinationen af forskellige fagligheder kan være med til at udvikle branchen i en positiv retning, siger Johanne Mose Entwistle.