Økonomidirektør i ATP Ejendomme, Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk. Foto: PR.
Økonomidirektør i ATP Ejendomme, Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk. Foto: PR.

ATP Ejendomme har ansat Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk som ny økonomidirektør. Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk tiltræder officielt stillingen den 3. maj, oplyser pensionskassen i en pressemeddelelse.

Den nye økonomidirektør kommer fra en stilling som underdirektør i ATP, som hun tiltrådte i 2020. Samlet har hun været ansat i ATP siden 2015.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk er og uddannet cand.merc. i økonomistyring fra Aarhus Universitet.

– Henriette Krogh Bjørneboe Fynsks solide erfaring fra ATP og hendes tid i pensionssektoren gør hende til det oplagte valg som personen til at fortsætte den strategiske retning samt dag-til-dag udvikling af CFO-området i ATP Ejendomme, udtaler Martin Vang Hansen, administrerende direktør i ATP Ejendomme.

Som underdirektør i ATP havde Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk ansvaret for det tværgående strategi- og procesarbejde i Digital Solutions samt området for Data & Analytics med direkte reference til Koncerndirektør Information, Data & Technology.

Hun har blandt andet haft ansvaret for den overordnede økonomistyring i ATP – budgettering, controlling og økonomirapportering, drevet en større teknologitransformation og generationsskifte på legacy-systemer. Derudover har hun arbejdet med operationel risikostyring og compliance på tværs af ATP.

– ATP Ejendomme er midt i en utrolig spændende udvikling – blandt andet indenfor indsamling og anvendelse af data i forretningen – og den positive udvikling, ser jeg frem til at føre videre. Mit i forvejen gode kendskab og indtryk af ATP Ejendomme som organisation, gør bestemt ikke glæden mindre, udtaler Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk har desuden finansiel erhvervserfaring fra blandt andet BankInvest og PWC.

Som CFO vil Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk have overordnet ansvar for ATP Ejendommes økonomistyring og -rapportering, ejendomsadministration samt ATP Ejendommes IT-, datamæssige og digitale udvikling. Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk kommer til at indgå som en del af direktionen i ATP Ejendomme.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk er oprindelig fra Aalborg og bor i dag i det indre København.