Autohuset Vestergaard er åbnet i Åbyhøj

Autohuset Vestergaard har åbnet deres første afdeling i Aarhus. Lokalerne i Åbyhøj husede tidligere Lindholm Biler. Åbningen markeres i weekenden.

Salgschef i Autohuset Vestergaard i Aarhus, Anders Borch. Foto: PR.
Salgschef i Autohuset Vestergaard i Aarhus, Anders Borch. Foto: PR.

En af landets største forhandlerkæder har åbnet nu deres første og nordligste afdeling i Aarhus. Det bliver især elbilerne, der kommer til at fylde i lokalerne i Åbyhøj, hvor Autohuset Vestergaard slår dørene op til 850 kvadratmeter biludstilling. Der vil dog også være plads til konventionelle biler – nye som brugte. Det skriver bilforhandleren i en pressemeddelelse.

– Vi har længe drømt om at komme til Aarhus, som er en by med et fantastisk marked for salg af biler i alle afskygninger. Det betyder selvfølgelig også, at der er en vis konkurrence, så vi har ventet med at rykke mod nord til nu, hvor vi er klar til at komme med den slagkraft, der skal til, udtaler salgschef i det nye Autohuset Vestergaard i Aarhus, Anders Borch.

Autohuset Vestergaard er funderet i det jyske og har i alt 12 afdelinger fordelt i Jylland, på Fyn og i Nordsjælland. Den nye afdeling åbner på Vesterløkken 2 i Åbyhøj, der tidligere husede Lindholm Biler, men stadig har Brdr. Elboe i værkstedet.

Autohuset Vestergaard er åbnet i Åbyhøj. Foto: PR.
Autohuset Vestergaard er åbnet i Åbyhøj. Foto: PR.

Det store udvalg af nye mærker inden for elbiler, som fås fra 150.000 kroner til op mod en million, tæller blandt andet mærkerne Maxus og JAC-personbiler samt BYD-varebiler.

Udover de nye navne vil der også være el- og hybridbiler af de mere etablerede mærker som Volvo, Polestar, Tesla og VW at finde i forretningen, skriver autohuset.

– Vores kunder skal kunne se og prøve stort set alle mærker inden for el- og hybridbiler hos os, men samtidig gør vi os altså ikke for fine til stadig at tilbyde en god handel på både nye og brugte benzin- og dieselbiler. Vi er jo også købmænd med respekt for kundens frie valg og den frie handel, siger Anders Borch.

Autohuset Vestergaard er åbnet i Åbyhøj. Foto: PR.
Autohuset Vestergaard er åbnet i Åbyhøj. Foto: PR.

– Vi har altid 50-60 både elbiler, nye og brugte biler på lager og kan trække flere op fra vores lagre i de elleve andre afdelinger, vi har i landet.

Autohuset Vestergaard har åbnet deres afdeling i Aarhus den 1. april 2023, men i weekenden den 15.-16. april fejres indtoget i Aarhus officielt med en “grand opening”, hvor alle er velkomne, oplyser autohuset.