De fem biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn. Det er Sixt, Hertz, Europcar, Avis/Budget og Enterprise. Foto: Billund Lufthavn.
De fem biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn. Det er Sixt, Hertz, Europcar, Avis/Budget og Enterprise. Foto: Billund Lufthavn.

Inden for det næste stykke tid flytter de fem biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn ud af terminalen og ind i helt nye faciliteter tættere på parkeringspladsen og deres udlejningsbiler. Det er resultatet af den aftale, Billund Lufthavn og biludlejningsfirmaerne netop er blevet enige om, skriver lufthavnen i en pressemeddelelse.

– For Billund Lufthavn har det været vigtigt at sikre plads til butikker og restauranter, så vi kan give vores gæster den bedst mulige velkomst, når de har fået deres bagage samt sikre, at biludlejningsfirmaerne stadig har så gode faciliteter som muligt. Vi er enige om, at vi er lykkedes med det i den nye aftale, udtaler Claus Christiansen, kommerciel chef i Billund Lufthavn.

I 2002 blev den nye terminal, som man kender i dag, indviet og taget i brug. Her flyttede biludlejningsfirmaerne med. Men efter 20 år med en rivende udvikling i både rejseaktiviteten samt måden at drive forretning på for såvel Billund Lufthavn som biludlejningsfirmaerne, blev forhandlingerne om en ny aftale sat i gang sidste år.

– Der var mange interesser, der skulle afbalanceres under forhandlingerne. For efter 20 år på samme placering, er der mange ting at tage hensyn til, når man skal finde nye løsninger. For os har det været helt afgørende, at vi fortsat kunne drive en forretning, der tilgodeså vores kunders behov, og med den nye placering i de nye lokaler føler vi os overbeviste om, at det vil lykkedes, og at vi fortsat vil have et frugtbart samarbejde med Billund Lufthavn de næste mange år, siger Lasse Bastholm, administrerende direktør i Sixt.

Der er fem biludlejningsfirmaer i Billund Lufthavn. Det er Sixt, Hertz, Europcar, Avis/Budget og Enterprise.