Boligkontoret Danmark i Holte flytter

Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Holte, der servicerer over 25 almene boligselskaber og flere kommuner i Nordsjælland, flytter i nye lokaler.

Boligkontoret Danmark i Holte holder flyttedag. Organisationen, der leverer serviceydelser til mere end 35.000 almene lejeboliger landet over for både kommuner og boligselskaber, bliver dog i Holte.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

– I de nye lokaler får vi langt bedre arbejdsvilkår for vores 25 medarbejdere og bedre mødefaciliteter til gavn også for vores medlemmer og samarbejdspartnere, siger Christian Fries, der er forretningsfører og leder af Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Holte.

Faktisk flytter afdelingskontoret ikke så langt, bare nogle hundrede meter op ad vejen fra det nuværende kontor på Røjelskær til Kongevejen 400 C, 1. sal, 2840 Holte.

– Vi er glade for, at vi har fundet en optimal adresse til vores afdelingskontor, hvor der fortsat er god tilgængelighed fra både hovedvej og station, siger Christian Fries.

Fredag den 5. juli er alle medarbejdere på plads i det nye kontor.

Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Holte administrerer udlejning af boliger i kommunerne København, Køge, Rudersdal, Albertslund, Allerød, Lyngby-Taarbæk, Dragør, Gentofte, Gladsaxe, Bornholm, Halsnæs, Herlev, Hvidovre, Glostrup og Rødovre.