Ny forretningsfører til Boligkontoret Danmark i Holte

Ny forretningsfører for Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Holte har blandt andet en fortid som kundechef i KAB og regionsdirektør hos Domea.

Det er et velkendt ansigt, der per 1. januar 2024 satte sig i stolen som ny forretningsfører på Boligkontoret Danmarks afdelingskontori Holte. Christian Fries kommer nemlig fra samme stilling på afdelingskontoret Allerød/Hillerød.

Det skriver administrationsselskabet i en pressemeddelelse.

Han takkede ja til jobskiftet, da tidligere forretningsfører Charlotte Sommer Bjørnsgaard efter 10 år i Boligkontoret Danmark ønskede at prøve noget andet i sit arbejdsliv.

Christian Fries har arbejdet i den almene boligsektor de seneste 15 år, blandt andet som kundechef i KAB og regionsdirektør hos Domea og de seneste fire år hos Boligkontoret Danmark, der administrerer over 35.000 lejeboliger for en lang række boligselskaber landet over.

– Den almene sektor spænder vidt. Fra det beboerdemokratiske arbejde, til drift, udvikling og fremtidssikring af boligmassen, til samarbejder med kommunen og andre samarbejdspartnere til det boligsociale arbejde. Det er bare en bid af det. For mig er det meget motiverende at være med til at skabe værdi i denne vigtige del af samfundet, udtaler Christian Fries.

LÆS OGSÅ: NORDSJÆLLANDSK SKOLEEJENDOM SKAL OMDANNES TIL 40 BOLIGER

Som ny forretningsfører for afdelingskontoret i Holte får Christian Fries det overordnede administrative ansvar for en række boligselskaber, der udlejer boliger i 11 kommuner: København, Køge, Rudersdal, Albertslund, Lyngby-Taarbæk, Dragør, Gentofte, Gladsaxe, Bornholm, Herlev og Rødovre.

For Tonny Bjørn, der er regionsdirektør for øst i Boligkontoret Danmark, er der ikke tvivl om, at der er tale om et godt match.

– Christian har blik for både det faglige og det menneskelige, og med hans erfaring fra Boligkontoret Danmark har han allerede en rigtig god forståelse for organisationen og et etableret netværk. Han er en leder i øjenhøjde, som kommunikerer tydeligt og har fokus på udvikling og betjening af vores kunder, siger Tonny Bjørn.

Christian bor i Hvidovre med sin kone og to børn.