Boligminister får særlig rådgiver

Indenrigs- og Boligministeriet har ansat Thomas Schjødt som særlig rådgiver for indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen.

Indenrigs- og Boligministeriet oplyser i en yderst kortfattet pressemeddelelse, at Thomas Schjødt er ansat som særlig rådgiver for indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen (S) med virkning fra den 24. maj 2022.

“Han vil varetage rådgivning af ministeren og deltage i ministeriets presse- og informationsarbejde”, skriver ministeriet,

“Thomas Schjødt har flere års erfaring i politisk rådgivning af Socialdemokratiet, herunder både som presse- og kommunikationskonsulent, politisk rådgiver og senest souschef samt særlig rådgiver for udviklingsministeren”, lyder det videre i meddelelsen.

Indenrigs- og Boligministeriet oplyser afslutningsvis, at Thomas Schjødt er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 2016.

Af hans LinkedIn-profil fremgår det, at han har varetaget flere forskellige funktioner for blandt andet Socialdemokratiet. Eksempelvis har han fungeret som politisk rådgiver i Socialdemokratiets sekretariat på Christiansborg.