Katrine Davidsen, HR-arbejdet hos BoligPortal. Foto: PR.
Katrine Davidsen, HR-arbejdet hos BoligPortal. Foto: PR.

Katrine Davidsen bliver hun ny HR-partner hos BoligPortal, og hun bliver en del af ledelsen med ansvar for hele HR-funktionen, oplyser portalen i en pressemeddelelse.

Katrine Davidsen kommer med en baggrund fra Designit, Ledernes Hovedorganisation og Systematic og har seks års erfaring med HR i specialistroller og som sparringspartner for ledelsen i de forskellige organisationer. Hos BoligPortal skal hun blandt andet arbejde med selskabets “employer brand” og medarbejderudviklingen.

– Jeg ser frem til at arbejde med hele HR-aspektet hos BoligPortal. Det er et udfordrende marked i forhold til tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere, og derfor vil jeg i tæt dialog med ledelsen arbejde for at styrke vores “employer brand” og medarbejderudviklingen, udtaler den nyudnævnte HR-partner i BoligPortal Katrine Davidsen.

Administrerende direktør i BoligPortal, Anders Hyldborg, oplyser i meddelelsen, at portalen med ansættelsen professionaliserer HR-kompetencen i selskabet.

– Vi har længe prioriteret arbejdet med trivsel og udvikling hos BoligPortal. Men med ansættelse af Katrine har vi nu mulighed for at professionalisere og fokusere indsatserne yderligere. Vi er i et marked, hvor vi vil gøre vores ypperste for at fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere for at forblive konkurrencedygtige, udtaler Anders Hyldborg.

Katrine Davidsen har en bachelor i Erhvervsøkonomi og Psykologi fra Aarhus Universitet og har læst en kandidat i HR på Copenhagen Business School (CBS).