Boxit bygger lagerhotel på Drejebænken i Odense. Foto: PR.
Boxit bygger lagerhotel på Drejebænken i Odense. Foto: PR.

Odense er en af de kommuner i landet med størst befolkningstilvækst, og derfor har Boxit valgt at opføre deres tredje afdeling i byen.

Dermed er Boxit placeret både i Odense M, Odense C og snart Odense S, hvor første spadestik netop er taget. Byggeriet forventes står færdig i første del af 2025.

Det skriver opbevaringskæden i en pressemeddelelse.

– Vi har godt gang i udlejningen i Odense og vil derfor gerne investere i at bygge nyt, så vi kan hjælpe kunderne. Da muligheden for en god byggegrund opstod herude, greb vi den selvfølgelig, lyder det fra Bjarne Frandsen, der er leder for Boxits depotrumsafdelinger.

I den nye afdeling kommer Henrik Maarbjerg, der de seneste otte år har været i afdelingen i Odense C som salgsassistent, til at stå som ny afdelingsleder og som manden, der fik lov at tage det første spadestik.

– Det er spændende at få lov at være med fra start og få løbet det hele i gang, så vi kan tilbyde kunderne i det sydlige Odense og Fyn opbevaringsmuligheder tættere på dem. Det er desuden både sjovt og en ære at få lov til at være den, der skulle tage det første spadestik, siger Henrik Maarbjerg.

Den nye afdeling, der har 13.000 kvadratmeter fordelt på depotrum, en større læssehal og nogle få garager, vil efter planen tilbyde opbevaring til både private og erhverv i det sydlige Odense fra starten af 2025.