Høje-Taastrup Kommune var blandt de danske kommuner, der voksede allermest i 2022, og flere store byudviklingsprojekter som Høje Taastrup C og Nærheden vokser frem. Den udvikling vil Burger King være en del af. Sammen med en række andre forretninger, åbner fastfood-kæden den 7. marts en ny restaurant i vestegnskommunen, selvom der allerede er et par Burger King-restauranter i nærheden. Det skriver fastfood-kæden i en pressemeddelelse.

Den blot 21-årige Victor Jung Månsson fra Haslev skal stå i spidsen for den nye restaurant på Helgeshøj Alle 32B i Taastrup.. Trods sin unge alder har han allerede mere end syv års erfaring fra servicebranchen. De sidste to år har han arbejdet som manager i Burger King Køge. I Høje-Taastrup skal han holde styr på 40 ansatte.

– Jeg er meget glad for at være en del af den udvikling byen har gang i! Teamet glæder sig til at slå dørene op og give den gas her i Taastrup. Vi er et ungt og stærkt team og jeg ser allerede stort potentiale i dem alle sammen. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle både restauranten og personalet. Jeg startede jo selv som manager for kun to år siden og nu er jeg restaurantchef. Det beviser jo bare at Burger King er et godt sted at gøre karriere som ung, udtaler Victor Jung Månsson i meddelelsen.

Ifølge meddelelsen vil den nye restaurant have et skandinavisk præg med fokus på træ og med en mere åben lobby. Restauranten har siddepladser både indendørs og udendørs, når vejret tillader det.

Der vil også være drive-in, ligesom det bliver muligt at få bragt maden ud med forskellige leveringstjenester. Åbningstiderne vil fremover være fra klokken 10 til midnat alle dage.

Den første Burger King restaurant i Danmark åbnede i 1977 og med åbningen af restauranten i Taastrup, kommer der til at være i alt 59 Burger King-restauranter i Danmark.

Netop i dag slog en anden fastfood-kæde dørene op til en ny restaurant i Høje-Taastrup.