BWH Hotel Group udvider med Aiden-hoteller i Odense og på Lolland

Efter åbningen af Aidens første hotel i Herning, udvider BWH Hotel Group med tre nye hoteller henholdsvis i Odense, på Lolland og i norske Bergen.

Aiden-brandet vil fortsætte med at vokse i Skandinavien. Med tre nye hoteller under opførelse ser BWH Hotel Group frem til åbningerne næste år og har allerede flere i pipelinen. Det skriver hotelkoncernen i en pressemeddelelse.

– Vi er utroligt glade for at kunne åbne tre nye Aiden-hoteller. Med vores nye destinationer giver vi vores gæster flere valgmuligheder for god hotelovernatning. Sammen med CIC Hospitality vil vi fortsætte med at udvide brandet og kigger allerede på nye lokationer for flere hoteller, siger Johan Michelson, administrerende direktør i BWH Hotel Group Scandinavia.

LÆS OGSÅ: NYT HOTELBRAND INTRODUCERES I HERNING

Aiden by Best Western Osporten i norske Bergen.
Aiden by Best Western Osporten i norske Bergen.

Strategisk placeret i Kolskogen, tæt på Bergen og lufthavnen, bygges Aiden af Best Western Osporten.

Ejendommen ligger tæt ved det nye Kolskogenkrysset og i området er der store virksomheder, hospitaler, militærbasen Ulven Leir samt det innovative erhvervsområde Lyseparken. Hotellet får 130 værelser og forventes at åbne i 2024.

Aiden by Best Western Lolland
Aiden by Best Western Lolland.

På Lolland, tæt på færgelinjerne, der sejler mellem Danmark og Tyskland, bygges Aiden by Best Western Lolland.

Området er et kendt feriemål og byder på en række Bed & Breakfasts samt på mere luksuriøse resorts, hvilket gør Aiden by Best Western Holebys tilbud med stor tilgængelighed og høj kapacitet unikt. Hotellet er planlagt til at åbne i 2024 og vil rumme 132 værelser samt flere mødelokaler.

Aiden by Best Western Odense.
Aiden by Best Western Odense.

I Odense opføres Aiden by Best Western Odense, som vil rumme 130 værelser og 40 studier til fastboende gæster.

Odense har gennem de seneste ti år tiltrukket en række store virksomheder inden for ny teknologi og grøn energi, såsom Facebook og Universal Robots. Også her står Danmarks største sygehus klar i 2023. Hotellet forventes at åbne i 2024.

LÆS OGSÅ: DANSKEJET HOTELKÆDE MED MILLIARDOMSÆTNING i 2022

– Det er utrolig vigtigt for os at finde de rigtige lokationer til hotellerne. Med disse tre projekter føler vi, at vi er landet helt rigtigt. Det er nemlig områder, der er under kraftig udvikling, og hvor vi ser et behov for Aidens tilbud med stor tilgængelighed og høj kapacitet, siger Matthias Tanski, administrerende direktør i CIC Hospitality.

Et yderligere antal nye Aiden-hoteller er allerede under planlægning i samarbejde med CIC Hospitality, som er en af de førende hoteloperatører i Skandinavien. I CIC Hospitalitys hotelportefølje er 12 hoteller en del af af BWH Hotel Group.