Carsten Kirk, udviklingsdirekør, CapMan Real Estate i Danmark. Foto: PR.
Carsten Kirk, udviklingsdirekør, CapMan Real Estate i Danmark. Foto: PR.

CapMan Real Estate ansætter Carsten Kirk som udviklingsdirektør for at styrke sine kompetencer i Danmark, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Han skal i sin nye rolle eksekvere CapMan Real Estates strategi i Danmark og forberede forretningen til fremtidig vækst, fremgår det. I denne nøglerolle bliver han ansvarlig for CapMan Real Estates udviklingsprojekter i Danmark. Carsten Kirk vil have base i København, og han tiltræder i dag.

– Vi er meget glade for at få Carsten ombord hos os. Hans kompetencer og karakter passer perfekt til CapMan, og vi forventer, at vores samarbejde vil være produktivt på mange niveauer. Ved at udnævne Carsten til denne nye rolle ønsker vi yderligere at styrke vores eksisterende “asset management”-platform, samtidig med at vi forbereder os på fremtidig vækst. Carsten spiller en nøglerolle i denne udvikling, og efterhånden som vi kommer videre med at eksekvere vores strategi, forventer vi, at flere ansættelser vil følge i den nærmeste fremtid, udtaler Peter Gill, partner og landechef for CapMan Real Estate Denmark.

CapMan Real Estate betegner ansættelsen af Carsten Kirk som en central byggesten i eksekveringen af ​​de strategiske ambitioner i Danmark. Holdet i Danmark for nylig udlejet unikke kontorlokaler i Carlsberg Byen til Boston Consulting Group. CapMan købte i 2019 den 6.000 kvadratmeter store og 140 år gamle lagerbygning for i samarbejde med Revco at omdanne den til kontorer.

CapMan Real Estate vil nu udvide sine aktiviteter i Danmark yderligere med henblik på at diversificere sin nuværende platform.

– Jeg er meget glad for at være en del af teamet hos CapMan og at bringe mine mere end 35 års erfaring med at investere, indgå aftaler og udvikle fast ejendom i spil. Jeg ser frem til at sætte mig ind i teamet og opgaverne og gå i gang med at fokusere på værdioptimering og skabe et bæredygtigt og attraktivt afkast til CapMans investorer, udtaler Carsten Kirk, udviklingsdirektør hos CapMan Real Estate.

Carsten Kirk kommer med over 35 års erfaring indenfor den danske ejendomsbranche. Senest har han gennem syv år arbejdet som projektdirektør hos MT Højgaard Projektudvikling.