Carl Ras udvider med ny butik på Amager

Carl Ras åbner en ny butik på Vermlandsgade på Amager. Det er resultatet af stor efterspørgsel, lyder det fra kæden.

Carl Ras åbner en ny engrosbutik på 800 kvadratmeter på Vermlandsgade 75 på Amager. Butikken bliver den 22. af slagsen, oplyser kæden i en pressemeddelelse.

– Vi har længe haft et ønske om at øge vores tilstedeværelse i Storkøbenhavn, og vi har ledt med lys og lygte efter en attraktiv lokation. Nu åbner vi på en meget central placering på Amager, der gør, at håndværkerne ikke skal køre hele vejen igennem byen for at hente varer, udtaler Lars Kamp, der er salgschef for Carl Ras butikker i Øst.

– Det har været vigtigt for os at komme tættere på kunderne på grund af alle de her trafikale omstændigheder, der gør Københavnsområdet til et knudepunkt. Den nye butik kommer derfor til at supportere alle vores kunder, både i indre by og på Amager.

Den nye Carl Ras butik på Amager vil ifølge kæden byde på “et friskt og moderne butikskoncept, der gør butikken mere åben og lys”.

LÆS OGSÅ: CARL RAS KØBER NORDJYDSK VÆRKTØJSSALG

Stilen i den nye butik er ifølge Carl Ras inspireret af det nye og opdaterede butikslayout, der har været en stor succes i kædens seneste to butiksåbninger i Esbjerg og Randers.

Personalet i den nye butik på Amager. Foto: PR.
Personalet i den nye butik på Amager. Foto: PR.

– Lokationen på Amager har også visse lighedspunkter med vores butik på Frederiksberg i forhold til indretning med smalle reoler og mindre rum. Det gør det til en hyggelig, intim og flot butik, der absolut er et besøg værd, udtaler Lars Kamp.

Personalet bag Carl Ras’ nye butik på Amager består af butikschef Jens Holst, teamleder Lasse Christensen og de tre interne sælgere Mathias Hansen Ahring, Andreas Møller Rasmussen og Theis Lindgren.

Åbningen markeres torsdag den 18. januar fra klokken 6-16.

– Kunderne vil blive mødt af et talstærkt salgsteam af morgenfriske Carl Rassere, der står klar til at yde den bedste service på åbningsdagen. Der vil være vanvittigt gode åbningstilbud, god mad og en masse fede præmier, fortæller Jens Holst.