Citycon får ny direktør

Henrica Ginström er udpeget som ny administrerende direktør for det finske ejendomsselskab Citycon med virkning fra den 1. april 2024.

Bestyrelsen for Citycon har udpeget Henrica Ginström som ny administrerende direktør. Hun tiltræder den 1. april 2024.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra det finske ejendomsselskab, der i Danmark ejer butikscentrene Strædet i Køge og Albertslund Centrum.

Finske Henrica Ginström afløser Citycons nuværende administrerende direktør F. Scott Ball, som har haft stillingen siden 2019.

– Jeg føler mig privilegeret og taknemmelig for at have arbejdet med et så passioneret og professionelt team. Henrica har arbejdet tæt sammen med mig i min tid hos Citycon, og jeg er overbevist om, at Henrica er den rette person til rollen som administrerende direktør, udtaler F. Scott Ball.

Læs også: Strædet i Køge fuldt udlejet

Han fratræder efter gensidig aftale den 1. april 2024, men fortsætter dog som bestyrelsesmedlem i selskabet.

– Jeg vil gerne takke Scott for hans værdifulde bidrag til Citycon de seneste år. Hans evne til at udvikle en gruppe af nye talentfulde ledere er blandt flere af hans betydelige resultater, udtaler Chaim Katzman, formand for Citycon.

– Jeg er glad for at kunne præsentere Henrica Ginström som ny administrerende direktør i Citycon. Henrica har bred erfaring og en dyb forståelse for vores forretning, og vi mener, at hun er den rette person til at lede virksomheden i et detailmarked i stadig forandring. Jeg er overbevist om, at Henrica og de gode medarbejdere i Citycon vil skabe værdi og tage virksomheden til næste niveau til gavn for virksomhedens partnere.

Læs også: Masterplan for Albertslund Centrum er godkendt

Henrica Ginström har arbejdet hos Citycon i næsten 13 år, og varetager aktuelt rollen som vicedirektør. Tidligere har hun været kommerciel direktør i Norge og vicepræsident for forretningsforbindelser og kommunikation.

Hun har en kandidatgrad i teknologi fra Aalto Universitetets tekniske højskole i Helsinki, foruden en kandidatgrad i økonomi fra Hanken Business School, ligeledes i Helsinki.

– Jeg er meget glad for at få muligheden som administrerende direktør i Citycon. Det har været en fornøjelse at arbejde hos Citycon de seneste 13 år, og jeg ser frem til at være med til at forme virksomhedens fremtid sammen med det stærke team hos Citycon. Virksomhedens strategi forpligter os til at fokusere på centre af høj kvalitet på stærke og voksende markeder i de store nordiske byer, siger Henrica Ginström, kommende administrerende direktør i Citycon.