Martin Winther Larsen, erhvervsmægler, Colliers i Aalborg. Foto: PR.
Martin Winther Larsen, erhvervsmægler, Colliers i Aalborg. Foto: PR.

Efter 14 år hos Nybolig i Aalborg er Martin Winther Larsen i februar er tiltrådt som erhvervsmægler hos Colliers i Aalborg. Det oplyser erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

Den 38-årige nordjyde fra Vester Hassing begyndte i 2009 startede hos Nybolig Palle Ørtoft. Efter endt uddannelse kom han til Nyboligs Hasseris-afdeling, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med liebhaveri, projektsalg og større ejendomshandler. Sidenhen har han læst en HD i ledelse og organisation på Aalborg Universitet, som han afsluttede i 2021, skriver Colliers.

I det daglige vil Martin Winther Larsen referere til partner og direktør for Colliers’ afdeling i Aalborg, Claus Sondrup:

– Martin skal bidrage til den vækst som afdelingen i Aalborg er i. Jeg ser derfor frem til, at Martin skal være med til at styrke vores indsats på brugersegmentet inden for butik, kontor, industri og logistik samt opretholde fokus på investeringsejendomme – ikke blot i Aalborg men i hele Nordjylland, fortæller Claus Sondrup.

Spørger man Martin selv, hvad han kan bidrage til hos Colliers, er svaret klart:

– Jeg har gennem flere år opbygget et godt kendskab til byen og ikke mindst de ejendomsaktører, der er i byen. Det har jeg skabt gennem flid, loyalitet og opfølgning. Mit konkurrencegen gør, at jeg har en indstilling til at ville lykkes med tingene, udvikle mig selv og hele tiden dygtiggøre mig, som jeg helt sikkert tager med i mit nye job hos Colliers, fortæller han.