Colliers udvider med tre nye partnere. Fra venstre: Flemming Michelsen, Ulrich Reckert og Troels Lau Larsen. Foto: PR.
Colliers udvider med tre nye partnere. Fra venstre: Flemming Michelsen, Ulrich Reckert og Troels Lau Larsen. Foto: PR.

Colliers Danmark har udvidet partnerkredsen med tre nye partnere per 16. maj 2022. De nye partnere er Ulrich Reckert, der er Senior director, Occupier Services, samt vicedirektør Troels Lau Larsen og økonomichef Flemming Michelsen. Det oplyser erhvervsmæglervirksomheden i en pressemeddelelse.

– Vi er på en meget ambitiøs vækstrejse hos Colliers, og det kræver, at vi udvikler alle dele af vores forretning; vores økonomistyring, vores it-platform, vores kommunikation og vores services overfor kunderne. Alle, som for alvor tager ejerskab i at drive den udvikling, kan også få mulighed for et reelt ejerskab i Colliers, og derfor får vi for første gang to partnere, som ikke har en direkte mægler- eller rådgivende funktion, fortæller administrerende direktør fra Colliers, Carsten Gørtz Petersen, i meddelelsen.

I 2021 præsenterede Colliers sit bedste regnskab nogensinde med en samlet stigning i bruttofortjenesten på 75 procent fra 161 millioner kroner i 2020 til 279 millioner kroner i 2021. Resultatet før skat landede på knap 79 millioner kroner mod knap 17 millioner kroner året før.

– Resultat viser, at vi har lagt den rigtige strategi, og at vi har de rigtige til at drive den. For partnerkredsen forstærker vi med de nye tilføjelser, at vi i alle dele af virksomheden først og fremmest skal tænke strategisk og langsigtet. Kun på den måde kan vi skabe det fundament, der skal til for at videreudvikle Colliers i Danmark både indenfor nuværende segmenter og regioner, men også i nye, fortæller Carsten Gørtz Petersen.

De tre nye partnere indgår på lige fod med den øvrige partnerkreds hos Colliers, der nu består af 14 danske partnere foruden Colliers’ europæiske organisation, som ejer størstedelen af Colliers i Danmark.

Colliers overordnede, økonomiske mål er at fordoble toplinjen i 2025 sammenlignet med 2020.

Troels Lau Larsen er 46 år og har været hos Colliers siden september 2019, hvor han blandt andet har haft ansvaret for implementeringen af en helt ny it-platform, den overordnede strategi, kommunikation og Marketing samt ESG. Han har tidligere arbejdet i ledende stillinger hos blandt andet Mærsk Drilling, DELL og seneste Nordea som Executive Partner og Head of Operational Excellence.

Flemming Michelsen, 54, har siden oktober 2018 haft det øverste ansvar for økonomi, finansiering og budgettering, herunder den strategiske udvikling i samspil med den kommercielle del af forretningen. Flemming Michelsen har blandt andet tidligere arbejdet som administrerende direktør og økonomichef hos PostNord Fullfilment.

Ulrich Reckert, 56, overtog ansvaret for Occupier Services den 1. maj 2022 efter tidligere partner og direktør, Lau Melchiorsen. Ulrich Reckert har otte års erfaring hos Colliers i Occupier Services og har opbygget bred kundekontakt og erfaring med lejerrådgivning til virksomheder, som søger økonomisk, juridisk, og indretningsmæssig optimering af kontorejendomme.