Salgskonsulent Danny Rej, Dana Lim. Foto: Claus Birch.
Salgskonsulent Danny Rej, Dana Lim. Foto: Claus Birch.

Producenten af lim-, fugemasse- og spartelproducent har tilknyttet en ny salgsprofil i Danny Rej til det nordsjællandske og københavnske distrikt. Danny kommer med en solid baggrund inden for salg af byggematerialer fra blandt andet Makita, Carl Ras og Davidsen Tømmerhandel, skriver Dana Lim i en pressemeddelelse.

Danny Rej indtræder i Dana Lim med stor viden om og erfaring med byggematerialer fra diverse byggemarkeder samt mange år på bagen i rollen som rådgivende sælger. Danny glæder sig til igen at indtræde som konsulent hos en leverandør, hvor hans salgs- og vejledningsevner for alvor kan tages i brug.

– Det er fantastisk at være tilbage som rådgivende sælger hos en leverandør, hvor jeg kan komme ud til kunderne og for alvor iscenesætte mine spidskompetencer. Dertil har Dana Lim som virksomhed hele pakken – med alt fra et bredt og anerkendt produktsortiment til en velrenommeret virksomhedskultur. Netop kulturen har slået benene væk under mig, alle mine kollegaer er ekstraordinært hjælpsomme, søde og engagerede, siger Danny Rej.

Dannys nærmeste chef, Flemming Drewes, er imponeret over, hvor hurtigt Danny er faldet til i organisationen og det kontante aftryk, han har sat.

– Danny passer rigtig godt ind både som menneske og sælger. Han er virkelig dedikeret og altid velforberedt inden kundebesøg. Samtidig er han en alletiders person, der kan snakke med alle. Jeg ville ikke være overrasket, hvis han, som mange andre, er en del af organisation i mange år frem, afslutter Flemming Drewes, der er Salgschef (detail) hos Dana Lim.

Danny tiltrådte hos Dana Lim i marts og bor til dagligt med sin hustru og deres tvillinger.