Danica har nye lejligheder i Aarhus C klar til udlejning

121 lejeboliger står nu klar til udlejning på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, Aarhus C tæt på midtbyen og naturen. Lejlighederne går under navnet ERDA II, og er ejet af Danica Pension og private investorer.

Efter måneders forberedelse er ERDA II-projektet, der er ejet af Danica Pension og private investorer, nu klar til udlejning. EDC Projekt Poul Erik Bech står for udlejningen af lejlighederne i projektet, hvor der lige er afholdt et succesfuldt første åbent hus, så der nu kun er en enkelt fire-værelses lejlighed tilbage.

– De flotte og populære lejligheder har været i støbeskeen i flere måneder, og derfor er vi glade for at sætte projektet i gang, og vi glæder os over den store interesse, der allerede har været i forbindelse med udlejningen af ERDA II, hvor vi allerede har fundet en række udlejere til de første ejendomme. Vi har netop afholdt første åbent hus, hvor der var stor interesse med mange besøgende. Det betyder, at der faktisk kun er en enkelt fire-værelses lejlighed tilbage i hele projektet. Vi er lige startet, så der er mange skønne et, to- og tre-værelses tilbage, siger projektchef og ejendomsmægler Tonny Broberg, EDC Projekt Poul Erik Bech.

De nyopførte lejligheder i ERDA II udlejes i forskellige størrelser mellem 46-123 kvadratmeter.

– Ønsker du at bo lige ved Aarhus C med naturen, indkøb og fitness i gåafstand og midtbyen blot to kilometer borte, så kan vi med glæde invitere folk ud og opleve ERDA II i Åbyhøj. Her er mulighed for både et-, to- og tre- værelses boliger og altså en enkelt fire-værelses bolig tilbage. Det er en flot arkitekttegnet ejendom, hvoraf enkelte lejligheder har egen tagterrasse, og der er mulighed for parkering i kælderen, siger Tonny Broberg.

Forskellige typer indretning med plads til alle

Gennem opførelsen af ERDA II har det været en vigtig prioritering at tilbyde boliger til enhver smag. Derfor har der været fokus på at opføre lejligheder med mange forskellige typer indretninger og fællesfaciliteter.

– Der er fine fællesfaciliteter. Blandt andet er der opført en dejlig gårdhave, hvor der for at imødekomme de mange børnefamilier, er opført en lille legeplads, som indbyder til frisk luft og leg. Der er også et flot parkområde med en nyanlagt sø, så der er rig mulighed for at nyde godt af grønne arealer. Det er skønt at kunne arbejde med en ejendom som appellerer til en bred målgruppe, om det er børnefamilier, enlige, studerende, pensionister eller andet vil ERDA II kunne tilbyde lejligheder til enhver smag, så vi glæder os til at fortsætte med at vise de fine lejligheder frem, siger Tonny Broberg, EDC Projekt Poul Erik Bech.

Fakta om ERDA II

  • 121 nybyggede arkitekttegnede boliger i Erda II
  • Lejligheder fra 46-123 kvadratmeter
  • Priser fra 6.200 kroner til 14.000 kroner
  • Parkering i parkeringkælder for 400 kroner månedligt
  • Se mere på www.erda2.dk