Daniel Kirchhoff bliver ny kommunikationschef for Bravida Danmark

Som ny kommunikationschef skal Daniel Kirchhoff lede arbejdet med Kommunikation, Brand og Public Affairs hos Bravida Danmark.

Bravida Danmark har ansat Daniel Kirchhoff som ny kommunikationschef. Han bliver dermed ansvarlig for Kommunikation, Brand og Public Affairs.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

– I Bravida Danmark går vi en spændende tid i møde, hvor vi skal styrke forretningen og helt generelt positionere os endnu stærkere mod vores mange interessenter. Med Daniel om bord har vi en sikker hånd til at lede denne indsats, udtaler Christian Lindskov Alsø, administrerende direktør i Bravida Danmark.

Daniel Kirchhoff har ifølge Bravida mere end 10 års erfaring fra “corporate communications”, hvor han har været kommunikationschef i flyselskabet Norwegian, hotelkæden Scandic og kommunikations- og marketingchef i den danske del af servicevirksomheden ISS. Han kommer til Bravida fra en stilling som seniorrådgiver hos kommunikationsbureauet Friday.

– Jeg glæder mig meget til at blive en del af Bravida Danmark og hele Bravida-koncernen. Efter gode snakke med Christian om Bravida Danmarks fokus fremover, var det nemt for mig at sige ja til så spændende en mulighed, udtaler Daniel Kirchhoff.

Daniel Kirchhoff starter i Bravida den 1. juni. Han er 41 år og bor i Allerød med sin hustru og tre børn.