Dansk Boligbyg med ny projektchef i Horsens

I august tiltrådte Gert Jakobsen ansat som projektchef hos Dansk Boligbyg i Horsens, hvor han skal udvikle en ny afdeling med fokus på renoveringsopgaver.

Dansk Boligbyg oplyser i en pressemeddelelse, at Gert Jakobsen den 23. august tiltrådte som projektchef i Horsens, hvor virksomheden har hovedsæde.

“Hans opgave bliver at udvikle en ny afdeling med fokus på renoveringsopgaver, som virksomheden forventer stigende aktivitet inden for i de kommende år”, skriver Dansk Boligbyg.

Entreprenørvirksomheden oplyser videre, at Gert Jakobsen er uddannet tømrer i 1981, men siden 1993 har haft forskellige ledelsesopgaver inden for byggeriet. Først i IBI som leder af byggeafdelingen, senere i Sjælsø, CC Contractor, KOM og JFP. Hos sidstnævnte har han blandt andet løst en stor renoveringssag i Skanderborg, skriver Dansk Boligbyg.

Privat bor Gert i Brande sammen med sin hustru i det hus, han købte for 40 år siden. Han er far til to – en voksen søn som også er tømrer, og en voksen datter, der er sygeplejerske, lyder det fra Dansk Boligbyg.