Dansk Boligbyg vil styrke digitalisering med nyansættelse

Med ansættelsen af Liv Amalie Nybo Rohlfing som intern projektleder i Digitalisering vil Dansk Boligbyg styrke indsatsen inden for interne og eksterne digitaliseringsprocesser. Desuden kommer den nye projektleder til at arbejde med bæredygtighed.

Liv Amalie Nybo Rohlfing er tiltrådt som ny projektleder hos Dansk Boligbyg, oplyser entreprenøren, der over 100 medarbejdere og har en årsomsætning på cirka 2 milliarder kroner, i en pressemeddelelse.

Liv Amalie Nybo Rohlfing har studeret økonomi på Københavns Universitet og er netop færdiguddannet bygningskonstruktør fra VIA University College. Siden august 2022 har hun arbejdet som studentermedhjælper i digitaliseringsafdelingen i Horsens, og her er hun nu ansat som intern projektleder per 1. februar 2023.

Liv Amalie Nybo Rohlfing har tidligere arbejdet for Ordrestyring, der leverer software til byggebranchen. Derudover har hun under sit studie været praktikant hos Ginnerup Arkitekter, hvor hun har været en essentiel del af projektteamet omkring Autismecenter Nymarksvej i Fredericia, som Dansk Boligbyg nu er i gang med at opføre.

– Jeg ser frem til at være med både i frontlinjen og i kontrolrummet og til fortsat at udvide mine kompetencer inden for digitalisering af byggeri, udtaler Liv Amalie Nybo Rohlfing, der også skal være med til at videreudvikle Dansk Boligbygs arbejde med bæredygtighed.

Privat bor Liv Amalie Nybo Rohlfing i Horsens sammen med sin kæreste, hvor de netop har købt et byhus, som de er ved at renovere. I fritiden nyder Liv at dyrke både yoga og reformer, oplyses det.