Camille Berner, Vice President for Marketing & Communications, DEAS Group. Foto: PR.
Camille Berner, Vice President for Marketing & Communications, DEAS Group. Foto: PR.

DEAS oplyser i en pressemeddelelse, at Camille Berner tiltræder som Vice President for Marketing & Communications. Hun hentes til koncernen med henblik på at styrke den digitale tilstedeværelse og skabe mere synlighed omkring virksomheden, lyder det.

– Camille har den nødvendige, stærke digitale profil og kommer med en energi, som vi glæder os til at se afspejlet i vores kommunikation. Jeg synes, at DEAS fortjener mere opmærksomhed og et friskt pust, udtaler administrerende direktør for DEAS, Rikke Lykke, i meddelelsen.

Camille Berner har en juridisk baggrund fra Københavns Universitet, men ifølge DEAS har hun igennem sin karriere primært arbejdet med kommunikation og markedsføring. Af hendes CV på LinkedIn fremgår det, at hun har været tilknyttet en lang række magasiner inden for især mode- og livsstilsbranchen.

Camille Berner har desuden været selvstændig konsulent med speciale i digital kommunikation og branding, oplyser DEAS.

– Jeg må tilstå, at ejendomsbranchen er ny for mig, men da jeg blev kontaktet og hørte om DEAS’ digitale ambitioner og engagement i den grønne dagsorden, var jeg ikke i tvivl. Nu glæder jeg mig til at skabe stærke, synlige resultater sammen med mit team, udtaler Camille Berner.

Camille Berner er 37 år og får hos DEAS ansvaret for interne og eksterne kommunikation samt branding i hele Norden.