EDC Projekt Poul Erik Bech skal udleje 800 lejligheder på Sluseholmen for Danica

Danica Ejendomme har indgået eksklusiv aftale med EDC Projekt Poul Erik Bech om genudlejninger 800 lejligheder i syv ejendomme på Sluseholmen i København.

EDC Projekt Poul Erik Bech skal for Danica Ejendomme stå for genudlejninger af syv ejendomme med 800 lejligheder fordelt på i alt 81.105 kvadratmeter på Sluseholmen i København. Lige nu er en procent af lejlighederne ledige, mens fire procent af beboerne har opsagt deres lejlighed og flytter ud efter opsigelsesperioden på tre måneder. Det skriver EDC Projekt Poul Erik Bech i en pressemeddelelse.

– Danica Ejendommes byggerier på Sluseholmen har fokus på seks kvalitetsområder; miljømæssig-, økonomisk-, social-, teknisk-, proces- og områdekvalitet. De udlejer kvalitetsboliger til deres pensionskunder, som har førsteprioritet, men også til hr. og fru Danmark, som sætter pris på kvalitet og som ønsker at bo på skønne Sluseholmen. Sluseholmen har lejligheder i alle størrelser, som passer til alle. Til børnefamilien og kæresteparret, eller en toværelsesbase til singlelivet, udtaler Kenneth Nielsen, projektdirektør, EDC Projekt Poul Erik Bech.

EDC Projekt Poul Erik Bech har siden slutningen af 2021 haft opgaven med at genudleje lejlighederne i de syv ejendomsprojekter på Sluseholmen for Danica Ejendomme, der med en portefølje til en værdi af 38 milliarder kroner er blandt Danmarks største ejendomsinvestorer.

Projektmægleren skriver, at Sluseholmen er opført med inspiration fra den hollandske hovedstad Amsterdam. I bydelen er der blandt andet arbejdet med variation i facaderne, så boligblokke fremstår som flere individuelle byhuse i en sammenhængende række, som det eksempelvis kendes fra Københavns brokvarterer.

EDC Projekt Poul Erik Bech skal udleje 800 lejligheder på Sluseholmen for Danica. Foto: PR.

EDC Projekt Poul Erik Bech skal udleje 800 lejligheder på Sluseholmen for Danica. Foto: PR.

Alexander Danielsen, projektleder i EDC Projekt Poul Erik Bech, peger på, at der er masser af muligheder i nærområdet.

– På 10 minutter er du på Rådhuspladsen. Kombinationen af pulserende byliv og frisk luft med vand i nærheden er attraktivt. I 2024 kommer der ovenikøbet metro til Sluseholmen, hvilket forbinder bydelen endnu mere til resten af København og dermed bliver det en endnu mere attraktiv bydel, udtaler han.

– På udlejningsboliger som disse er der løbende en vis udskiftning. Med så mange enheder betyder det, at vi er ude på Sluseholmen til åbent hus, flere gange om ugen for at bevare en lav ledighedsprocent og undgå tomgangsperioder. Det er et virkelig spændende udviklingsområde med lejligheder i alle størrelser, så der er kvalitetsboliger til både yngre, ældre og familier, som tiltaler mange, siger Alexander Danielsen.

– Udlejningsejendomme har gennem de sidste mange år været meget populære pga. et usikkert boligmarked. Det betyder, at folk væbner sig med tålmodighed, og måske lige tager en udlejningslejlighed før de slår til og køber bolig, eller de ved, de kun skal bruge den midlertidigt.

Danica Ejendomme og EDC Projekt Poul Erik Bech har en tilsvarende aftale om genudlejningen af 81 lejligheder på Uplandsgade 6A-6B på Amager. Her stod EDC Projekt også for udlejningen, hvor alle enheder var udlejet på kun 3,5 måneder.

I 2024 vil Danica Ejendomme være klar med yderligere 247 boliger til unge på Sluseholmen.

Sluseholmen: 800 boliger i alt

  • Hasselholm: 145 boliger (1-5 værelser, 37-151 kvadratmeter)
  • Lærkeholm: 125 boliger (2-5 værelser, 84-184 kvadratmeter)
  • Poppelholm: 127 boliger (3-5 værelser, 71-155 kvadratmeter)
  • Kastanjeholm: 91 boliger (2-5 værelser, 44-175 kvadratmeter)
  • Molehuset: 55 boliger (2-5 værelser, 87-155 kvadratmeter)
  • Slusehuset: 49 boliger (3-5 værelser, 92-161 kvadratmeter)

Alle lejligheder har HTH-køkkener med alle hårde hvidevarer, herunder vaskemaskine og tørretumbler, og der er p-pladser i kælder og på terræn. Læs mere på www.sluseholmen.dk.