EG skal levere ejendomssoftware til Newsec

EG skal fremover levere ejendomssoftwaren EG ProBo til Newsec Property Asset Managements 1.200 private andelsbolig- og ejerforeningskunder. Det ligger i en ny aftale, som EG har indgået med Newsec, fremgår det af en pressemeddelelse.

Med den nye aftale ønsker Newsec at få en kommunikationsløsning til virksomhedens foreningskunder, der dækker kundernes behov for en sikker og intuitiv løsning med nem kommunikation og adgang til support.

– Vi glæder os til det strategiske samarbejde med EG om en moderne digital platform til vores foreningskunder. Kundernes forventninger til brugervenlige systemer og sikkerhed er stigende, hvilket har medvirket til, at valget er faldet på EG ProBo. Med EG ProBo kan vi tilbyde foreningerne at samle deres digitale kommunikation og samtidig spare ikke mindst bestyrelserne i foreningerne for en masse manuelt og ressourcekrævende arbejde, siger Jacob Linvald, Director i Administration Services, Newsec.

EG har stærke udviklingskompetencer og er en markedsledende leverandør af nordisk branchesoftware, herunder effektiv bolig- og ejendomsadministration til både private og almene ejendoms- og boligadministratorer.

– Når vi i Newsec vælger en ny leverandør, skal løsningen altid tilføre ekstra værdi for vores kunder både nu og i fremtiden. Derfor glæder vi os til samarbejdet omkring EG ProBo, der udover at leve op til branche- og GDPR-krav også løbende vil blive udviklet, så platformen forbliver tidssvarende, siger Jacob Linvald.

Samler det hele ét sted

EG har over en million brugere af sine digitale administrations- og ejendomssystemer. EG ProBo samler al kommunikation og administration ét sted, og Frank Kragelund Hansen, Senior Vice President i EGs boligdivision, fremhæver især det brugervenlige og datasikkerheden i EG ProBo.

– Vi er gode til at personalisere kommunikationen efter, om man er administrator, ejer, lejer, vicevært eller bestyrelsesmedlem. Der er funktioner til blandt andet sikker e-mail, bilagsgodkendelser, deling af dokumenter, overblik over økonomi, ID-legitimering og digitale underskrifter. Brugerne har adgang til deres nøgledokumenter døgnet rundt.

– Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med Newsec om de muligheder, vi kan skabe med EG ProBo, som gør det let at håndtere de administrative opgaver og dele information sikkert med beboere. Med aftalen vil vi investere yderligere i den underliggende platform, til gavn for alle, siger Frank Kragelund Hansen, EG.

Fakta om EG ProBo

Samler al kommunikation og information om en ejendom på én GDPR-sikker platform.

Rollestyret: uanset om man er bestyrelsesmedlem, andelshaver, ejer, lejer, vicevært, revisor, administrator eller har en anden rolle, har man adgang til præcis den information og de værktøjer, der er brug for, og som man ret til.

Håndterer blandt andet visning af ejendommens økonomi, bilagsgodkendelser og sikker mailkonto til bestyrelsen.

Adgang døgnet rundt fra smartphone, PC eller skærme i opgangen.

Mere end 170.000 brugere i 4.500 ejendomme benytter i dag EG ProBo.

Om EG

EG er en markedsledende leverandør af branchespecifik standardsoftware til private og offentlige kunder i Norden.

EG beskæftiger over 1.600 medarbejdere primært i Norden. Koncernces omsætning var i 2021 1,755 milliarder kroner.

Om Newsec

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tilbyder ejendomsejere, investorer og lejere ejendomsrådgivning og ejendomsforvaltning. Newsec blev grundlagt i 1994 og er i dag et partnerejet selskab med 2.400 medarbejdere på syv nordiske og baltiske markeder.

Newsec har cirka 485 milliarder kroner under forvaltning og tegner årligt lejeaftaler på cirka 1,6 millioner kvadratmeter, formidler transaktioner for 55 milliarder kroner og vurderer ejendomme til en værdi af 1.400 milliarder kroner.