ISS genvinder og forlænger aftale med Grundfos

Servicekoncernen ISS forlænger sit samarbejde med Grundfos. Med den nye aftale skal ISS levere services til hovedsædet i Bjerringbro.

ISS genvinder og forlænger aftale med Grundfos. Foto: PR.
ISS genvinder og forlænger aftale med Grundfos. Foto: PR.

ISS har forlænget sin facility management-aftale med Grundfos. Samarbejdet har stået på siden 1995, og aftalen er løbende blevet udvidet med flere services. Den nye aftale træder i kraft den 1. januar 2023 og løber frem til udgangen af 2026, skriver servicekoncernen i en pressemeddelelse.

– Vi har et rigtig godt samarbejde med ISS, og er meget tilfredse med den serviceleverance, vi oplever på vores lokationer. Derfor har det også været et naturligt valg for os at fortsætte med ISS, og forlænge vores eksisterende aftale, så den nu er gældende til udgangen af 2026, udtaker Kjeld Schmidt Christensen, Senior Director, Group Facility Management i Grundfos, i meddelelsen.

Aftalen omfatter en række services til Grundfos’ hovedsæde i Bjerringbro og andre danske lokationer herunder rengøring i produktionen, svanemærket rengøring af kontorfaciliteter og outdoor og vintertjeneste samt andre mindre ydelser. I alt beskæftiger Grundfos omkring 4.500 medarbejdere på det danske marked.

Maja Hesselholt, Business Unit Director for Production Based & Public IFS i den danske del af ISS-koncernen. Foto: PR.
Maja Hesselholt, Business Unit Director for Production Based & Public IFS i den danske del af ISS-koncernen. Foto: PR.

– Vi er meget tilfredse med at forlænge vores partnerskab med Grundfos. Vi har haft et konstruktivt samarbejde i over 20 år, og det er en stor anerkendelse af vores serviceleverance og vores medarbejdere, at aftalen er blevet forlænget med tre år, udtaler Maja Hesselholt, Business Unit Director for Production Based & Public IFS i den danske del af ISS-koncernen.

Den forlængede aftale med Grundfos er den seneste kontraktforlængelse ud af en række nye kontrakter som ISS har vundet i Danmark. Tidligere på året har ISS også vundet eller forlænget kontrakter med blandt andre Rambøll, Coop, Salling Group, Danske Bank og Danish Crown.