Head of Relations og partner Thomas Høeg Mogensen (til venstre) og administrerende direktør og partner Alexander Windig, Estatetool. Foto: PR.
Head of Relations og partner Thomas Høeg Mogensen (til venstre) og administrerende direktør og partner Alexander Windig, Estatetool. Foto: PR.

Thomas Høeg Mogensen har i syv år været medejer af LokalBolig Projekt. Sidste år blev det til en Børsen Gazelle sidste år, men nu er det blevet tid til nye udfordringer. I
februar tiltræder han således som Head of Relations og medejer i Estatetool. Det skriver proptech-virksomheden i en pressemeddelelse.

Estatetool i 2021 blev opkøbt af Nood, der overtog virksomheden med et mål om i første fase at skabe et tættere samspil mellem markedsføring og afsætning af boliger og ejendomme ved hjælp af Estatetools softwareplatform.

Som led i en udviklingsplan er anden fase begyndt, og målsætningen er at være ejendomsbranchens foretrukne softwareleverandør til salg og udlejning af boliger i Skandinavien, oplyser Estatetool. Og her kommer Thomas Høeg Mogensen med sin erfaring fra mæglerbranchen ind i billedet.

– Thomas har et stort branchenetværk og et indgående kendskab til, hvad der rør sig i markedet. Han bliver en helt afgørende brik i vores fortsatte vækstrejse. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Thomas på mange projekter gennem snart 10 år, og jeg ved, at han formår at se mulighederne i markedet fra både mæglers, udviklers og administrators synsvinkel, udtaler Alexander Windig, der er administrerende direktør i Estatetool, i meddelelsen.

– Vi er inde i en spændende periode, hvor vi de seneste år har set et markant øget udbud på lejemarkedet, og det har fremrykket behov og krav til de digitale løsninger, som kunderne efterspørger, fortsætter Alexander Windig.

Estatetool samarbejder i forvejen med en række virksomheder i den danske ejendomsbranche.

– Jeg har anvendt Estatetool på projekter i hele landet, og gang efter gang er jeg blevet imponeret og fascineret af de muligheder og den værdi, som Estatetool bringer til branchen, udtaler Thomas Høeg Mogensen.

Retter sigtekornet ud over landets grænser

Ambitionen for Estatetool er at række ud over Danmarks grænser, lyder det i pressemeddelelsen.

– Allerede i dag skaber Wstatetool værdi for mange aktører i ejendomsbranchen, og jeg glæder mig til at præge udviklingen af den nye generation af Estatetools software, så vi fortsætter med at udvikle og søsætte first-mover funktionsbaseret software til branchen. Samtidig ser jeg frem til at samarbejde med estatetools mange internationale relationer og udbrede kendskabet yderligere herhjemme og uden for landets grænser, tilføjer Thomas Høeg Mogensen.

Thomas tiltræder den 20. februar som Head of Relations og partner i Estatetool og får blandt andet ansvaret for at videreudvikle systemet samt at pleje kunderelationerne i ind- og udland.

Estatetool leverer software til afsætning, sagsstyring og administration af salg- og lejeboliger i den danske og internationale ejendomsbranche.