På billedet ses Gefion Groups nye medarbejdere, Julie Elling (til venstre) og Mai-Britt Hansen. Foto: PR.
På billedet ses Gefion Groups nye medarbejdere, Julie Elling (til venstre) og Mai-Britt Hansen. Foto: PR.

Gefion Group har gennem de sidste par år solgt en del færdigudviklede projekter, og der arbejdes derfor på mange nye udviklingsprojekter. Det er baggrunden for, at udviklingsselskabet per 1. maj har styrket organisationen med to nye medarbejdere, fremgår det af en pressemeddelelse.

Mai-Britt Hansen ansat som senior projektudvikler og bliver dermed en del af Gefion Groups udviklingsteam, som står bag flere kollegiebyggerier i hovedstadsområdet. Det gælder blandt andet et større nyopført boligområde langs Amager Strandvej, Rødovre Port med over 500 boliger samt en række omdannelsesprojekter i indre København og omegn. Mai-Britt Hansen bliver ansvarlig for en række nye udviklingsprojekter samtidig med, at hun skal indgå i due-diligence-/undersøgelsesprocesser på nye projektmuligheder. Hun kommer senest fra NPV.

Julie Elling bliver intern advokat i Gefion Groups juridiske afdeling og skal fremadrettet håndtere juridiske aspekter i Gefion Groups ejendomsprojekter. Hun har senest arbejdet 2,5 år hos Accura Advokatpartnerselskab, hvor hun har arbejdet med ejendomstransaktioner for danske og internationale klienter.

– Vi er rigtig glade for at kunne tiltrække dygtige medarbejdere som Mai-Britt og Julie, så vi fortsat kan øge Gefion Groups vækst i forhold til nye udviklingsopgaver. Vi har været gode til at udvikle, bygge og udleje attraktive projekter, og det vil vi fortsætte med. Vi har en stor pipeline af nye projekter, som vi arbejder med, og derfor er det dejligt, at vi kan fastholde og tiltrække branchens bedste medarbejdere, udtaler administrerende direktør Thomas W. Færch, Gefion Group.

Gefion Group fik i 2021 et rekordstort overskud på 210 millioner kroner før skat Resultatet var primært drevet af salg af Telegrafkollegiet i Ballerup, som i foråret 2021 blev solgt til tyske Catella, salg af første etape af studieboligprojektet på Engvej, som i sommeren 2021 blev solgt til svenske SBN, samt salg af den tidligere politistation i St. Kongensgade, som i december 2021 blev solgt til abrdn.