Ny forretningsfører i spidsen for Boligkontoret Danmark i Silkeborg

Ny forretningsfører på Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Silkeborg med fokus på både nybyggerier og større renoveringer.

Emil Bryhn Kjenseth bliver ny forretningsfører på Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i vækstbyen Silkeborg.

Ifølge en pressemeddelelse fra det almene administrationsselskab vil han både fokusere på økonomisk sunde boligafdelinger her og nu og have det lange lys på i forhold til fremtidssikring med nybyggerier og større renoveringer af eksisterende boliger.

– Jeg ser frem til at være med til fortsat at sikre gode og betalelige almene boliger i Silkeborg og omegn. Jeg ser gerne, at vi både bygger nyt og renoverer de eksisterende boliger, så vi får en fremtidssikret boligmasse, siger Emil Bryhn Kjenseth, der tidligere har været tilknyttet afdelingskontoret i Silkeborg i to år som driftschef.

Desuden har den nye forretningsfører en baggrund i finanssektoren kombineret med en uddannelse som bygningskonstruktør og har både erfaring fra den private og almene udlejningssektor.

Som ny forretningsfører på Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Silkeborg får Emil Bryhn Kjenseth det overordnede administrative ansvar for Midtjysk Boligselskab, Grenaa Andelsboligforening og Samsø Boligselskab, der tilsammen udlejer 2.340 almene boliger i ni midtjyske kommuner.

LÆS OGSÅ: BEFOLKNINGSTILVÆKST I SILKEBORG SKABER FORTSAT BEHOV FOR NYE BOLIGER

Boligselskaberne er medlemmer af Boligkontoret Danmark, der er et administrationsselskab for almene boliger, og opgaverne som forretningsfører er mange og forskelligartede. Fra daglig drift til langsigtede planer for udvikling og vedligehold.

– I branchen arbejder vi med 30-års drifts- og vedligeholdelsesplaner, og der ligger en stor opgave i at have et fokus på, at de enkelte boligafdelingers økonomi bliver endnu bedre, og sikre, at henlæggelser, altså den opsparede husleje, giver en god økonomisk polstring til at imødegå fremtidige vedligeholdelsesarbejder – også om 20 og 30 år, siger Emil Bryhn Kjenseth.

Kim Johansen, der er regionsdirektør for vest i Boligkontoret Danmark, er glad for at få Emil Bryhn Kjenseth tilbage på adressen i Silkeborg.

– Med sine kompetencer og dybe indsigt i daglig drift, organisering og byggeteknisk viden og ikke mindst de økonomiske færdigheder er Emil en stor gevinst for Boligkontoret Danmark. Både vores nuværende kunder og potentielle kunder i det midtjyske vil få stor gavn af hans viden og indsigt, og han vil være en inspirerende faktor på kontoret i Silkeborg, siger regionsdirektøren.

Emil Bryhn Kjenseth bor i Viby ved Aarhus med sin hustru og tre børn. Han er tiltrådt den 1. januar 2024 og overtager stillingen fra Anita Skaaregaard Dideriksen.