Henrik Hansen er ny direktør for M+ Ejendomme

Ejendomskoncernen M+ Ejendomme har ansat Henrik Hansen som ny administrerende direktør. Han kommer fra en stilling som direktør for Udvikling Vest hos Casa.

Ejendomskoncernen M+ Ejendomme med base i Horsens henter Henrik Hansen ind som ny administrerende direktør. Han overtager jobbet fra Peter Heide Wessel.

Henrik Hansen kommer fra en stilling som direktør for Udvikling Vest hos Casa, og har tidligere været omkring blandt andre Sjælsø Gruppen og Raundahl & Moesby. Han trækker således over 20 års erfaring fra ejendomsbranchen med sig til M+ Ejendomme. Henrik Hansen er tiltrådt stillingen i dag den 16. maj, skriver M+ Ejendomme i en pressemeddelelse.

– Vi er utrolig glade for at få Henrik med på holdet. Henrik har en solid erfaring fra branchen, som vil være med til at sikre den videre udvikling af M+ Ejendomme. Samtidig besidder Henrik det værdisæt, som er kendetegnet for vores forretning, udtaler estyrelsesformand for M+ Ejendomme, Bettina Antitsch Mortensen, i meddelelsen.

Henrik Hansen skal både videreudvikle organisationen i M+ Ejendomme og ejendomsporteføljen, som har en værdi på over 3 milliarder kroner, og som omfatter over 200.000 kvadratmeter ejendomme fortrinsvis centrale beliggenheder i Aarhus, Skanderborg, Horsens, Hedensted og Vejle. Senest har M+ Ejendomme erhvervet Skejby Centret i det nordlige Aarhus, der rummer godt 8.500 kvadratmeter udlejningsareal.

– Jeg er glad for den tillid, som bestyrelsen har vist mig. Det er en spændende opgave at få ansvaret for at videreudvikle M+ Ejendomme, som altid har haft store ambitioner og et godt renommé i branchen, udtaler Henrik Hansen.

Ejendomsporteføljen M+ Ejendomme er en del af M+ koncernen, der er stiftet og opbygget af den nyligt afdøde, serieiværksætter Michael Antitsch Mortensen. Efter dødsfaldet har hustruen Bettina Antitsch Mortensen overtaget posten som bestyrelsesformand.

M+ Ejendommes historie går tilbage til 1985, og selskabet var Michael Antitsch Mortensens første, som han stiftede som 13-årig. Selskabet har over de seneste år oplevet en omfattende vækst af ejendomsporteføljen. M+ Ejendomme har iværksat en strategisk fokusering på udvikling og drift af ejendomme.